BLACK FRIDAY Savršena prilika za povoljnu kupovinu Sony televizora u 3D BOX-u

Pojedini modeli Sony televizora od danas su u 3D BOX-u na Black Friday akciji. S obzirom na drastično snižene cijene ovih televizora top kvaliteta, savršen je trenutak za njihovu povoljnu kupovinu.

Cijene Sony televizora na Black Friday akciji u 3D BOX-u su ubjedljivo najniže do sada. Sony televizori predstavljaju vrhunac današnjih dometa u kvalitetu i u tome su bez premca u cijelom svijetu. Otuda i generalno nešto više cijene, ali zato je tu Black Friday kao savršena prilika za njihovu najpovoljniju kupovinu u godini.

Black Friday ponuda Sony televizora u 3D BOX-u počinje modelima XH8096 u različitim veličinama ekrana, od 49 do 75 inča. Riječ je o Smart televizorima proizvedenim 2020. godine koji donose sliku živih, jarkih boja sa zvukom koji vas okružuje. Korišćenjem ovog Android TV-a uživaćete u realističnoj zabavi uz kombinaciju boje, kontrasta i bistrine 4K rezolucije, te višedimenzionalnog zvuka, i to u luksuznom dizajnu.

Zahvaljujući primijenjenim naprednim tehnologijama, kod Sony televizora najnovije generacije udahnut je život čak i u video igrama. Uz živopisan vizuelni prikaz i trodimenzionalni atmosferski zvuk ostaćete zatečeni vrhunskim kvalitetom ovih modela. Prikaz živih boja i stvarnih detalja obezbjeđuju 4K X-Reality PRO tehnologija poboljšanja kvaliteta slike, TRILUMINOS ekran i Android TV. Audiotehnologija primijenjena na ovim televizorima omogućuje automatsko, savršeno precizno prilagođavanje zvuka radi postizanja realističnijeg i prožimajućeg doživljaja.

Na Black Friday akciji su i XH9096 modeli Sony televizora od 55 i 65 inča. Televizori iz ove serije već su osvojili velika priznanja za kvalitet i napredne mogućnosti na pružanju nenadmašnog korisničkog iskustva. Riječ je o nevjerovatno kvalitetnim televizorima, s Full Array TRILUMINOS LED ekranom. Na ovim impresivnim televizorima uronićete u savršen kontrast i okružujući filmski zvuk punog polja. Gledaćete detalje otkrivene u sjenama i svijetlim područjima. Slušaćete zvuk koji dopire s odgovarajućeg mjesta na ekranu. Ovi po dizajnu minimalistički 4K Ultra HD televizori idealni su za uživanje u omiljenim filmovima upravo onako kako je njihov režiser i zamislio.

Kupovina Sony televizora na Black Friday akciji u 3D BOX-u može da se obavi i online, putem web shopa 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Na sve televizore iz Black Friday ponude dobija se i 5 godina garancije.

Scroll to Top