NOVI PRE-ORDER Rezerviši Cyberpunk 2077 za uštedu i dodatne bonuse

Poslije višekratnih odlaganja, definitivni datum izlaska dugoočekivane igre Cyberpunk 2077, napokon je potvrđen za 10. decembar. S tim u vezi, u 3D BOX-u je otvoren PRE-ORDER na ovaj naslov, koji donosi značajne bonuse, ali i uštedu od 10%.

Na veliku sreću fanova, studio CD Projekt Red je potvrdio da izlazak igre Cyberpunk 2077 više neće biti odgađan. Kada je u oktobru objavljeno da CD Projekt Red najavljuje novo odgađanje, mnogi su vijest primili uz izražavanje ogromnog nezadovoljstva. Ipak, ispostavilo se da se odgađanje ovaj put odnosi samo na DLC. Planirano je, naime, da DLC bude predstavljen ubrzo nakon izlaska igre, ali do toga će doći vjerovatno poslije novogodišnjih praznika.

Istraži megapolis opsjednut glamurom

Ne pamti se da je neki naslov izazvao toliko interesovanje kao Cyberpunk 2077. Tome svakako doprinosi i raniji ogroman uspjeh studija CD Projekt Red na ostvarenju The Witcher 3. S obzirom na sve informacije do sada o njihovom novom projektu, s pravom se očekuje pojavljivanje remek-djela vanserijskog kvaliteta.

Cyberpunk 2077 je open-world akciona avantura smještena u Night City, megapolis opsjednut glamurom i modifikacijama tijela. Glavni lik je V, urbani plaćenik opremljen kibernetičkim poboljšanjima, koji je u potrazi za implantom ključnim za besmrtnost. Zanimljivo je da je jedna od mogućnosti ovog RPG-a, kako kažu najvećeg u deceniji, prelazak igre bez oduzimanja ijednog života.

Cyberpunk 2077 nudi preko 100 sati sadržaja i različite završetke. U tome i jeste draž ove igre i priče koja se može razvijati i završiti na razne načine. Omogućeno je intenzivno i uzbudljivo istraživanje otvorenog svijeta iz bliske nam budućnosti. A u dogledno vrijeme velika je vjerovatnoća da će biti omogućena i VR opcija za kompletan užitak u ovoj igri.

Cyberpnk 2077 PRE-ORDER bonusi

Cyberpunk 2077 je definitivno naslov za kolekcije najveće vrijednosti, koji bi trebalo da posjeduje svaki gamer. Godine uloženog truda i reputacija CD Projekt Red studija obećavaju pod ovim naslovom nešto sasvim novo, što ujedno najavljuje i novu eru gaminga.

PRE-ORDER standardnog izdanja Cyberpunk 2077 podrazumijeva da će igrači dobiti osnovnu igru, digitalne bonuse za prednarudžbe i sve bonuse ekskluzivne za maloprodaju. Između ostalog, očekuje vas Samurai medaljon, privjesak za ključeve Tyger Claws i steelbook Voodoo Boys. Fizičke kopije ovog naslova dolaze s razglednicama Night City-ja, svjetskim priručnikom, naljepnicama i Night City mapom.

Scroll to Top