TOP PONUDA Marvel’s Iron Man VR + PS Move Twin Pack za samo 199 KM

Marvel’s Iron Man VR i PS Move Twin Pack čine jedinstvenu, Bundle, top ponudu 3D BOX-a. Kupovinom ovog kompleta dobijate navedenu igru za PS4 konzole i PS VR, dva senzorska upravljača i ostvarujete veliku novčanu uštedu. Ovaj Bundle košta samo 199 KM, tako da se može reći da ekskluzivnu PS4 igru dobijate upola cijene.

PS Move Twin Pack su veoma korisni i upotrebljivi dodaci za nenadmašan doživljaj igre u virtuelnoj realnosti. Ovi lagani upravljači, sa naprednim senzorima pokreta i sferama za praćenje, omogućuju jednostavnu interakciju s virtuelnom okolinom uz izuzetnu preciznost. U igrama s kojima su kompatibilni, djeluju kao produžena ruka igrača.

Pored PS Move Twin Pack senzorskih upravljača, tu je i nedavno objavljena Marvel’s Iron Man VR igra za PS4 konzole. Ovaj Bundle, dakle, omogućava vam da opremljeni za precizne pokrete uđete u trodimenzionalni svijet heroja s posebnim vještinama i moćima. Kad zakoračite u taj svijet, vidjećete da se Tony Stark povukao iz industrije pravljenja oružja. Umjesto toga, odlučio je da stvara tehnologiju koja će mu pomoći da se protiv zla bori kao Iron Man…

Doživljaj sa sistemom PlayStation VR, u kompatibilnim igrama kao što je Marvel’s Iron Man VR, najpotpuniji je ako ga proširite sa dva upravljača pokreta PS Move. Inače, upravljači su savršeno ergonomski dizajnirani i osposobljeni za precizne povratne vibracije. Ugrađeni senzori pokreta su takođe savršeno precizni i prati ih PlayStation kamera koja mijenja boje.

Intuitivni korisnički set tastera je prilagođen igraču i jednostavan je za upotrebu. Tu su prepoznatljivi tasteri za akciju, isti kao i na Dualshock kontrolerima za PS4, kao i namjenski okidač. Sve zajedno obezbjeđuje kod PS Move potpunu kontrolu nad doživljajima u virtuelnoj realnosti.

Scroll to Top