3D BOX Obnovljene zalihe superefikasnih Xiaomi pročišćivača vazduha

Zalihe superefikasnih Xiaomi pročišćivača vazduha u 3D BOX-u su obnovljene. Kao i pred kraj prošle godine, tražnja za ovim ubicama alergena, kako ih još zovu, naglo je porasla. Velika zagađenost vazduha u našim gradovima mnoge je navela da bar u vlastitom domu obezbijede bezbjedan i čist vazduh.

Kod Xiaomi pročišćivača vazduha karakteristično je da imaju ugrađen troslojni filter koji filtrira i do 99% štetnih tvari i neugodnih mirisa iz vazduha. Troslojni filter sastoji se od primarnog PET filtera, HEPA filtera i filtera sa aktivnim ugljem. Filter poslije nekog vremena korišćenja može da se izvadi i očisti ili zamijeni novim.

Tri sloja moćnih filtera

Maksimalna efikasnost Xiaomi pročišćivača vazduha

Mi Air Purifier uređaji su izuzetno efikasni, praktični i tihi pročišćivači vazduha, ujedno i veoma štedljivi potrošači energije. Prostoriju u kojoj rade 100% štite od prašine i vune, te 91% od formaldehida i benzola. Za samo nekoliko minuta u stanju su da unesu svježinu u prostore i do 500 metara kubnih. Zahvaljujući troslojnoj filtraciji obezbijeđena je maksimalna efikasnost Xiaomi pročišćivača vazduha.

Svaki od modela Xiaomi pročišćivača vazduha ima vanjski sloj primarnog PET filtera koji odstranjuje iz vazduha velike čestice pa tako i prašinu i dlake. Srednji sloj čini HEPA filter koji izuzetno efikasno uklanja čestice veličine mikrona i hvata štetne bakterije. Na kraju, unutrašnji sloj filtera, izrađen od visokokvalitetnog aktivnog uglja, jednako moćno i efikasno upija formaldehid i druge štetne tvari i mirise.

Ubica alergena, drugo ime Xiaomi pročišćivača vazduha

Neki od Xiaomi pročišćivača vazduha trebalo bi da ima svaka kuća. To se naročito odnosi na domaćinstva u kojima ima pušača, kućnih ljubimaca ili članova sklonih alergijama. Takođe, efikasno i brzo će otkloniti sve mirise koji mogu da se šire iz kuhinje. Kada se troslojni filter stavi unutar uređaja, pročišćivač vazduha, koji je veoma štedljiv potrošač električne energije, povezuje se s napajanjem.

Neki od Xiaomi pročišćivača vazduha trebalo bi da ima svaka kuća

Efikasnost Xiaomi pročišćivača vazduha, njihov pouzdan i tih rad, a naročito veoma prihvatljiva cijena, čini ih izuzetno popualrnim na našem tržištu. Iz tog razloga 3D BOX je i za ovu grijnu sezonu, kada dolazi do povećanog zagađenja vazduha, obezbijedio dovoljne količine “ubica alergena”. Posebnu pogodnost predstavlja činjenica da su cijene ovih uređaja ostale na nivou prošlogodišnjih. Međutim, ponuda je dodatno obogaćena najnovijim modelom pročišćivača – Mi Air Purifier 2H. Ovaj uređaj izrazito povoljne cijene odlikuje se još boljim performansama, jer brzo i tiho obezbjeđuje čist vazduh u cijelom domu.

Scroll to Top