3D BOX Cyberpunk 2077 je napokon stigao i pun je poznatih likova

Cyberpunk 2077, najiščekivanija PS4 igra ove godine, upravo je izašla i od danas je u redovnoj prodaji u 3D BOX-u. I odmah, nakon što je već stigla u ruke najvećih gaming fanova, stižu i prvi utisci. Posebno oduševljenje iskazano je zbog prepoznavanja velikog broja globalno poznatih likova.

Keanu Reeves, Elon Musk, Nina Kraviz, Hideo Kojima, CohhCarnage, Alanah Pirs i drugi nalijetaće na vas dok istražujete Night City. Cyberpunk 2077 je svakako jedna od trenutno najvažnijih tema u industriji video igara. I ne bez razloga, pošto se na ovo ostvarenje u svijetu gaminga čekalo punih 8 godina.

Poljski studio CD Projekt Red je “ubo džekpot” kada je angažovao glumca Keanu Reevesa da učestvuje u produkciji ove igre. To se odmah ispostavilo kao ogroman markentinški potez, navodi mondo.rs. Ipak, holivudski glumac nije jedino poznato lice, ali svakako najpoznatije, koje se pojavljuje u Cyberpunk 2077.

I Hideo Kojima, legendarni tvorac serijala Metal Gear Solid i ostvarenja Death Stranding, ima svoju ulogu u ovoj igri. Tu su i YouTube zvijezde CohhCarnage i Alanah Pearce. Nina Kraviz, globalno poznata DJ zvijezda iz Rusije, takođe prolazi kroz Night City.

Mnogi tvrde da se u Cyberpunk 2077 pojavljuje i Elon Musk

Ipak, najinteresantnije ime za koje se spominje da se pojavljuje u Cyberpunk 2077 je, definitivno, Elon Musk. Iako nema zvanične informacije da je to on, nastao je ogroman hype. Društvene mreže su se upravo usijale od tvrdnji da je vlasnik kompanija Tesla, Neuralink, SpaceX i tvorac PayPal-a, zaista u ovoj igri.

Sve ovo podgrijavaju i tvitovi koje su prošle godine razmijenili Musk i zvanični nalog Cyberpunk 2077 video igre. Naime, tada je Elon Musk predstavio Cybertruck vozilo, nakon čega se javio profil Cyberpunk napomenuvši da su “imali dogovor”. Uslijedila je Muskova reakcija da će se vidjeti 2077. godine. Tada se spekulisalo da će se i to vozilo naći u ovoj video igri.

Scroll to Top