PRE-ORDER u 3D BOX-u na Galaxy S21 5G smartfone donosi vrijedne poklone

Samsung je danas premijerno predstavio premium liniju Galaxy S21 5G smartfona. Ovi flagship uređaji bi na tržištu trebalo da se nađu već sljedećeg mjeseca. Međutim, u 3D BOX-u već od sutra možete da iskoristite PRE-ORDER koji ovaj put donosi bonuse bogatije nego ikad.

Naime, kupovinom u pretprodaji u 3D BOX-u bilo kojeg od 3 Galaxy S21 5G modela telefona osigurali ste njegovo dobijanje među prvima u svijetu. Pored toga, kupovinom nekog od dolazećih Samsung telefona u PRE-ORDER periodu, besplatno dobijate i izuzetno vrijedne poklone.

Promocija dolazećih Samsung Galaxy S21 5G smartfona u 3D BOX-u traje do 28. januara ili do isteka zaliha. Budući da su ove godine pokloni izuzetno vrijedni, najbolje je da požurite i na vrijeme rezervišete model koji želite.

Samsung Galaxy S21 5G je osnovni model iz flagship serije smartfona premijerno predstavljenih juče. Ako ga u poručite u PRE-ORDER periodu uz njega dobijate Galaxy Buds Live gratis. Ali ni to nije sve, jer u pakovanju sa ovim fantastičnim smartfonom dobićete besplatno i Galaxy SmartTag. Galaxy SmartTag je mali uređaj za pronalaženje izgubljenih stvari s Bluetooth tehnologijom. Kada upoznate impresivne mogućnosti ovog adaptera bićete oduševljeni.

U PRE-ORDER periodu, uz Galaxy S21+ 5G, kao i uz model S21 5G, Galaxy Buds Live stižu gratis. Tu je, takođe, i Galaxy SmartTag, tako da je prednarudžba ovog uređaja itekako isplativa u ovom periodu.

Napokon, i kupovinu u pretprodaji modela Galaxy S21 Ultra prate pokloni rekordne vrijednosti. U ovom slučaju, prednarudžbom uređaja Ultra dobijate gratis Galaxy Buds Pro i Galaxy SmartTag. Mnogo je, dakle, dobrih razloga da ovih dana posjetite 3D BOX prodavnice ili web shop na kojem, takođe, možete iskoristiti PRE-ORDER i obaviti prednarudžbu.

O sva tri Samsung Galaxy S21 5G modela uskoro donosimo više detalja.

Scroll to Top