GALAXY S21 SERIJA Poruči odmah i na poklon dobijaš Galaxy Buds Live ili Pro i SmartTag

Rekordno vrijedni pokloni čekaju svakog ko se odluči da u PRE-ORDER periodu kupi neki od Samsung Galaxy S21 uređaja. Period promocije ovih flagship smartfona traje do 28. januara ili do isteka zaliha predviđenih za pretprodaju uz vrijedne poklone.

Samsung Galaxy S21 5G je osnovni model iz flagship serije smartfona premijerno predstavljenih juče. Riječ je o smartfonu premium kvaliteta i mogućnosti s kojim ćete zakoračiti u novo poglavlje svakodnevice. Kao nikada do sada, s ovim uređajem stiže mnoštvo unapređenja i noviteta koji mogu da vam olakšaju svakodnevne aktivnosti i učine ih prijatnijim. Već sam izgled i minimalistički dizaj s odsjajem luksuza ukazuju na visoku vrijednost ovog 5G uređaja nove generacije. Poručivanjem ovog uređaja tokom PRE-ORDER perioda na poklon dobijate Galaxy Buds Live i Galaxy SmartTag.

Iste poklone dobijate gratis i ako odmah poručite Samsung Galaxy S21+ 5G. U pitanju je smartfon prostranog ekrana dijagonale 6.7 inča. Ekran na ovom modelu je superkvalitetni Dynamic AMOLED 2X, sa 120 Hz osvježenja i prikazom u rezoluciji 1080×2400 piksela, prosječne gustine 394 ppi. Mnogi će cijeniti što na ekranu ima Always-on display opciju. Treba istaći i to da je ovaj smartfon otporan na vodu i prašinu po standardu IP68. Praktično, to znači da pod vodom na dubini do 1.5 m može da provede i do pola sata bez posljedica.

Poručite li u 3D BOX-u odmah Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, gratis dobijate Galaxy Buds Pro i Galaxy SmartTag. S21 Ultra 5G je najluksuzniji model iz ove serije. Pokreće ga procesor Exynos 2100 izrađen u 5-nanometarskoj tehnologiji. Fantastičnu grafiku obezbjeđuje mu Mali-G78 MP14. Budući da cijela Galaxy S21 serija flagship uređaja dolazi s velikom radnom memorijom, najbolje performanse do sada su zagarantovane.

Scroll to Top