PROMOCIJA U 3D BOX-u Samsung do proljeća nagrađuje kupce QLED televizora

Na svim 3D BOX prodajnim mjestima, uključujući, naravno i web shop, počela je promocija određenih modela Samsung QLED televizora. Promocija će trajati do proljeća, odnosno do 21. marta ove godine, a Samsung će kupce nagraditi vrijednim poklonima.

Promotivni mehanizam podrazumijeva obavezu da krajnji korisnici moraju da registruju kupovinu televizora da bi stekli pravo na poklon. Registracija se obavlja putem e-maila na adresu ce.promotion@samsung.com sa navedenim datumom kupovine, serijskim brojem i računom kupca. Krajnjim kupcima televizora koje obuhvata promocija Samsung će direktno slati poklone.

U narednom periodu zaista će se isplatiti kupovina Samsung QLED televizora jer su pokloni uglavnom Soundbar sistemi. U pojedinim slučajevima, poklona će biti i u vidu Galaxy smartfona. Uostalom, u nastavku možete pogledati kompletan spisak promotivnih modela televizora i poklone koji uz njih idu.

Spisak promotivnih modela Samsung televizora i predviđeni pokloni

Ne zaboravite da do kraja februara kupovinom bilo kojeg televizora u 3D BOX-u učestvujete i u nagradnoj igri. A glavna nagrada nagradne igre je ni manje ni više nego najnovija PS5 konzola. Dakle, kupovinom Samsung QLED televizora srećni kupac bi uz poklon Soundbar mogao da osvoji i Sony gaming konzolu nove generacije. Srećno!

Scroll to Top