3D BOX Upoznajte Dyson asortiman za savršeno tretiranje kose (Video)

Kako njegovati i oblikovati kosu a da ona ostane zdrava, čvrsta i sjajna? Šta preduzeti kako bi se kosa zaštitila prilikom oblikovanja različitih frizura? Ovo su pitanja na koja su odgovori decenijama traženi u cijelom svijetu, ali samo je Dyson uspio da ih potpuno riješi. Novi revolucionarni pristup prevazilaženju ovog problema doveo je do genijalnog i nevjerovatno jednostavnog rješenja.

Naime, Dyson uređaji za njegu kose koriste manji stepen zagrijavanja i tako pomažu u zaštiti kose od oštećenja koje može prouzrokovati prevelika toplina. Dyson Supersonic fenove za kosu odlikuje brzo sušenje bez prekomjerne topline. Ali to je tek početna faza sveobuhvatne zaštite kose prilikom njenog najfinijeg tretiranja Dyson uređajima.

Dyson fenovi napravljeni su za sve tipove kose. Nakon niza rigoroznih testiranja kose u laboratorijama kompanije, stvoreni su novi nastavci koji odgovaraju različitim tipovima kose. Zahvaljujući kontinuiranom razvoju uređaja, Difuzor i Koncentrator za oblikovanje kose poboljšani su do perfekcije. Širi, tanji dizajn novog koncentratora za oblikovanje stvara jak protok vazduha koji je savršen za oblikovanje. Budući da je topao vazduh precizno usmjeren, moguće je oblikovati pramen po pramen, bez diranja ostalih dijelova.

Inovativni motor i dodaci, savršena kontrola vazduha

Novi difuzor, odnosno raspršivač, redizajniran je tako da ravnomjerno rasprši više vazduha prema vašim kovrdžama. Difuzor savršeno simulira prirodno sušenje, smanjuje statički elektricitet i definiše kovrdže i valovitost kose. Dužim zupcima obuhvata se više kose s većom kontrolom i dubljim prodorom u kosu. Tu je i mlaznica za zaglađivanje koja suši kosu glatkim, kontrolisanim protokom vazduha kako bi se dobio gladak, prirodni završetak.

Češalj sa širokim zupcima napravljen je za kovrdžavu kosu. Češalj ima robusne zupce koji produžuju kosu kako se suši, ili stvaraju volumen i oblik. Sve po želji korisnika i toliko jednostavno da se ne može pogriješiti. Nježan vazdušni nastavak za za Dyson Supersonic fen napravljen je da bude blaži prema nježnijoj kosi i osjetljivijem njenom korijenu. Raspršuje vazduh stvarajući nježan, manje topao vazduh dok i dalje brzo suši.

Svi Dyson uređaji za tretiranje i njegu kose postižu optimalne rezultate zahvaljujući jedinstvenim tehnološkim rješenjima na izradi inovativnih pogonskih elektromotora. Dyson digitalni motor V9 za Supersonic fen vrti se do 110.000 rpm, potiskujući 13 litara vazduha do pojačala svake sekunde. S druge strane, Air Multiplier tehnologija omogućava da se protok vazduha pojača kako bi se proizveo kontrolisani mlaz velike brzine za brzo sušenje. Pametna kontrola topline na Dyson Supersonic fenu mjeri temperaturu protoka vazduha preko 40 puta kako bi se spriječilo oštećenje kose od prevelike toplote.

Coanda efekat za idealno oblikovanje kose

Dyson Airwrap je jedinstven uređaj za potpuno nov način oblikovanja kose, koju uvlači i omotava koristeći vazduh. Usvajanjem aerodinamičkog fenomena Coanda efekat, Airwrap stvara kovitlac i uvija vazduh kako bi privukao kosu na cijev. Nema stezanja, rukavica ili nezgodnih mehanizama za namotavanje. Samo volumenizovane kovrdže i valovitost.

Coanda efekat koriste i Dyson četke za zaglađivanje kose. Kosa se, dakle, privlači prema površini četke, izduvavajući vazduh duž pramenova oponašajući frizersku tehniku sušenja. Dyson Airwrap ima brojne dodatke za sve vrste savršenog tretiranja kose koji istovremeno oblikuju i suše, bez ekstremne topline.

Na sličnom principu rade i jedinstvene Dyson Corrale fleksibilne ploče za bolje oblikovanje kose. Ove mangan ploče s bakarnom legurom savijaju se oko kose i nježno je skupljaju. Smanjivanje topline na uobičajenim uređajima za ravnanje kose može umanjiti štetu, ali utiče na stil. Skupljajući kosu, Dyson fleksibilne ploče omogućavaju postizanje upravo željenog stila sa manje topline, odnosno na temperaturi optimalnoj za oblikovanje kose. Rezultat je za 50% manje loma, smanjeni elektricitet i manje kose koja strši.

Za efikasno ravnanje kose potrebni su i toplina i vrijeme. Dyson Corrale uređaj za ravnanje svih tipova kose omogućava do 30 minuta bežičnog oblikovanja s toplinskim performansama. Uređaj se potpuno napuni za 70 minuta, a ako vam je još potreban jednostavno ukopčajti strujni kabl i dopunite ga.

Kompletan Dyson asortiman za zdravo, bezbjedno i efikasno tretiranje kose možete pronaći u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka kao i na web shopu 3D BOX-a. S ovim Dyson uređajima otkrićete tajnu savršeno oblikovane kose punog sjaja, jakog korijena i prirodne lepršavosti.

Scroll to Top