3D BOX ONLINE SHOP Top izbor, povoljne cijene, plaćanje pouzećem + nagradne igre

3D BOX je, kao i prošle godine, spremno dočekao novi Lockdown prouzrokovan pojačanim širenjem virusa COVID-19. Iako su 3D BOX shopovi u TC Mercator i Delta Planetu Banjaluka preventivno zatvoreni do 29. marta, online shop 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba radi non-stop svakog dana u godini.

Uvođenjem novih kategorija proizvoda i proširenjem dosadašnje ponude, 3D BOX Online shop je obezbijedio najpotpuniji izbor modernih tehničkih uređaja koje u svako doba dana ili noći možete kupovati iz udobnosti i sigurnosti svog doma. Sony, Samsung, Xiaomi, JBL, Dyson, Panasonic, VOX, Dell, HP, Philips, Acer, Segway, Karcher, samo su neki od stalno zastupljenih brendova u redovnoj online ponudi.

Online kupovina na Online shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba je potpuno sigurna i uz obezbijeđenu brzu dostavu na kućnu adresu. Prednosti prodaje putem interneta danas posebno dolaze do izražaja. Mnogi ljudi su zbog novih mjera zaštite od virusa COVID-19 sveli kretanje na najmanju mjeru, pa većinu vremena provode kod kuće. 3D BOX je apsolutno spremno dočekao promjenu rutine većine stanovništva, nudeći optimalne uslove za online kupovinu na web shopu mobilnitelefoni.ba.

Karakteristike bilo kojeg artikla predstavljenog u ponudi na Online shopu 3D BOX-a su objektivne, precizne i zasnovane na podacima samog proizvođača. Online kupovina je bezbjedna i jednostavna, što 3D BOX garantuje posjedovanjem međunarodno priznatog SSL sertifikata. Ovaj sertifikat je standard i osnova bezbjednog poslovanja i sigurne komunikacije na internetu.

Osvoji u martu Electric Scooter M365!

Važno je da znate da su svi lični podaci maksimalo zaštićeni i da neće biti korišćeni ni u kakve druge svrhe osim u vašu korist, kako je to i definisano u Politici privatnosti i Uslovima poslovanja 3D BOX-a. Takođe, posrednici 3D BOX-a u sistemu naplate, PikPay i Unicredit banka, garantuju vam 100 odsto sigurne transakcije i apsolutnu zaštitu podataka koje ostavite.

Budete li istraživali ponudu Online shopa 3D BOX-a otkrićete da je u toku i martovska nagradna igra u kojoj je glavna nagrada Mi Electric Scooter M365. Prošlog mjeseca, glavna nagrada PS5 konzola, pripala je najsrećnijem kupcu televizora u februaru, Marku Jankoviću iz Sokoca. Sve što je potrebno da biste učestvovali u nagradnoj igri je da u ovom mjesecu kupite bilo koji PlayStation proizvod i sačuvate fiskalni račun koji ćete dobiti na kućnu adresu zajedno s kupljenim proizvodom. O nagradnoj igri za ovaj mjesec sve detalje mogli ste da saznate upravo na ovom blogu.

Online shop 3D BOX-a ističe se vrhunskom ponudom savremenih tehničkih uređaja i moderne elektronike svjetskih top brendova. Cijene su uvijek u kategoriji najpovoljnijih u BiH, a uz svaki kupljeni proizvod dobija se maksimalna garancija po preporuci proizvođača. Od ostalih pogodnosti tu su stalne akcije, promocije i sniženja, kao i mogućnost kupovine na rate, plaćanje pouzećem, sigurna i brza dostava na kućne adrese širom BiH… Svakog mjeseca nova nagradna igra čini dodatnu vrijednost najisplativije kupovine u BiH, koju garantuje Online shop 3D BOX-a.

Scroll to Top