Najnoviji modeli Segway e-trotineta i prateće opreme u 3D BOX-u

Najnovijim Segway modelima za djecu, tinejdžere i odrasle, 3D BOX je pripremio bogatu i jedinstvenu ponudu električnih trotineta u BiH. Tu ponudu upotpunjavaju i nešto stariji modeli e-skutera ovog američkog brenda, ali i brendova Xiaomi i MS Energy. Uz e-trotinete, tu je sada i bogata prateća oprema koju čine zaštitne kacige, sajle za zaključavanje, držači telefona

Segway Ninebot KickScooter-i su najkvalitetniji e-trotineti na svijetu, a njihova nova serija donosi dodatna poboljšanja za još potpunije korisničko iskustvo. Sada su u ponudi i modeli za djecu uzrasta 6 do 12 godina, kao i modeli za tinejdžerski uzrast. U ponudi su, naravno, i e-trotineti za odrasle. Njih odlikuje nešto robusniji dizajn, veća brzina i znatno veći domet na jednom punjenju baterije.

Segway eKickScooter Zing E8 predstavlja e-trotinete za osnovce koji ni u jednom načinu rada ne razvijaju brzinu preko 14 km/h. Dolaze u plavoj ili pink boji i odlikuju se vrhunskim kvalitetom i stabilnošću. Maksimalno su prilagođeni bezbjednoj vožnji, pa djeca na njima lako uče da drže pravac i bezbjedno upravljaju. Imaju i 3 sigurnosna sistema fino podešenog kočenja.

Novi modeli za djecu i tinejdžere

Novi je i Segway model za tinejdžere eKickScooter Zing E10 s ambijentalnim LED svijetlima koja mijenjaju boju zavisno od načina vožnje. Ni u jednom od 3 načina vožnje ne postiže se brzina veća od 16 km/h što ih čini savršeno bezbjednim za mlade. Takođe, imaju i 3 sigurnosna sistema fino podešenog kočenja.

Od novih Segway modela za odrasle tu su KickScooter E22E, KickScooter E25E i KickScooter MAX G30LE. Odlikuju se vrhunskim kvalitetom i dodatnim unapređenjem sigurnosti. Idealni za ugodne vožnje i istraživanje svijeta oko sebe s dometom i do 40 km na jednom punjenju baterije.

Pored novih Segway modela u ponudi 3D BOX-a su i oni nešto ranije proizvedeni e-trotineti ovog brenda. A ponudu upotpunjavaju izuzetni Mi Electric Scooter-i brenda Xiaomi kao i fantastični model hrvatskog brenda MS Energy. Dodatna oprema za ljubitelje električnih trotineta, koju takođe možete pronaći u kategoriji Električni trotineti na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba, pruža posebnu vrijednost budući da se može koristiti i razne druge svrhe.

Scroll to Top