AKCIJA Hit naslovi za PS4 od 21 do 39 KM + Ghost of Tsushima 79 KM

Još jedno veliko sniženje u 3D BOX-u kojim su obuhvaćeni hit naslovi za PlayStation konzole. Fantastičnu igru Ghost of Tsushima, po kojoj će se snimati holivudski film, sada je moguće nabaviti uz uštedu od 50 KM. Pored toga na velikom sniženju je i veliki broj drugih veoma popularnih PS4 igara.

Na akciji u 3D BOX-u su hit naslovi koji su obilježili dosadašnju eru PlayStation 4 konzole. Mnogi od njih nikad nisu bili jeftiniji i trenutno im je cijena samo 21 KM. Među njima su God of War Hits, Horizon Zero Dawn Complete Edition Hits, kao i Gran Turismo Sport. Za 21 KM na akciji možete da nabavite i The Last of Us Remastered Hits, Bloodborne Hits, God of War 3 Hits ili Ratchet and Clank Hits.

Hit naslovi koji se trenutno prodaju po cijeni od 21 KM su i Infamous Second Son Hits i Nioh PS4. Tu su i Until Dawn Hits, Nioh Hits i Little Big Planet 3 Hits, takođe po cijeni od 21 KM. Po istoj cijeni su i Uncharted 4: A Thief’s End Hits, Uncharted Collection Hits i Uncharted: The Lost Legacy Hits.

Osvoji Xiaomi električni skuter

Hit naslovi po cijeni od 39 KM donose i nekoliko vrhunskih igara koje takođe nikada nisu bile jeftinije. Među njima su Death Stranding, Days Gone, Predator: Hunting Grounds, Marvel’s Spiderman, The Last Guardian i Knack 2. Po istoj akcijskoj cijeni su i Dreams, MediEvil, Concrete Genie i Heavy Rain & Beyond Two Souls Collection. Za 39 KM sada možete da nabavite i Gran Turismo Sport Special II, Detroit: Become Human, Shadow of the Colossus ili Wipeout Omega Collection.

Sve u svemu, mnogo je razloga da ovih dana posjetite web shop 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Pored navedene akcije, na sniženju su i hit naslovi izdavača EA i Warner. Među njima je i nedavno objavljeni Cyberpunk 2077 koji je na akciji samo 65 KM. Danas, sutra i prekosutra, odnosno do kraja marta, kupovina bilo kojeg PlayStation proizvoda ima i dodatnu vrijednost. Na taj način se, naime, ostvaruje i učešće u nagradnoj igri 3D BOX-a za mart u kojoj je glavna nagrada Mi Electric Scooter M365.

Scroll to Top