ČASOPIS ELLE Dyson Corrale pegla najbolji uređaj za oblikovanje kose

Dyson Corrale pegla za kosu proglašena je najboljim svjetskim proizvodom za oblikovanje kose. Urednici magazina Elle iz cijelog svijeta glasali su upravo za ovaj uređaj na ovogodišnjoj dodjeli Elle International Beauty Awards.

James Dyson nagradu je primio na virtuelnoj ceremoniji. Događaj kojem su obično prisustvovale brojne zvanice ovaj put je kreiran na mreži dok je publika gledala iz udobnosti svojih domova. Dyson Corrale koristi patentirane Dysonove ploče za savijanje koji oblikuju kosu, pružajući poboljšani stil bez potrebe za visokim temperaturama. Ovaj uređaj bez kabla može se koristiti za oblikovanje kose bilo gdje i bilo kada. Prvi put predstavljen je na globalnom internetskom događaju u martu 2020. godine.

Dyson Corrale pegla ima savitljive grijane ploče od legure mangana i bakra. Prilagođavaju se kosi, tako da je možete oblikovati uz minimalno zagrijavanje. Korišćenjem ove pegle smanjujete mogućnost oštećenja kose za 50%. Ova pegla je ujedno i prvi bežični uređaj za ravnanje kose bez kompromisa. Četvoroćelijska litijum-jonska baterija obezbjeđuje jednaku snagu kao kod ostalih proizvoda s kablom dok istovremeno nudi fleksibilnost bežičnog uređaja.

Dyson Corrale peglu za oblikovanje kose u 3D BOX-u možete da naručite i iz udobnosti vlastitog doma. Uređaj s dvogodišnjom garancijom će vam brzom poštom biti isporučen na kućnu adresu. Pored kartičnog plaćanja na web shopu 3D BOX-a, možete da izaberete i opciju plaćanja pouzećem.

Scroll to Top