Cyberpunk 2077 napokon dobio 1.2 update koji otklanja uočene probleme

Stanje u Cyberpunk 2077 igri konačno ide u dobrom smjeru, pošto je CD Projekt Red sada, praktično iznenada, objavio 1.2 update. Ovo osvježenje je bilo planirano za februar, ali je pomjereno bez mnogo govora o novom datumu izlaska, navodi play.co.rs.

Čekanje fanova se isplatilo, pošto je lista izmjena ogromna i dosta stvari ispravlja, čak i neke koje nisu ni navedene. O nekim smo čuli proteklih nedjelja, poput izmjenjenog odgovora policije i opcije za “odglavljivanje” vozila u Cyberpunk 2077. Pored poduže liste sa ispravkama, o masovnosti 1.2 zakrpe govori i podatak da ona zauzima oko 40 GB na PC, PS4 i Xbox One platformama.

Gameplay je dosta prilagođen, sa otklonjenim velikim bagovima koji su ometali igranje. Nema više spawnovanja karaktera iza leđa igrača. Interakcija sa okruženjem i predmetima neće izazivati puno problema tokom igranja niti će biti abnormalnih kretnji. To je napokon ono što većina igrača želi da čuje. Na performansama igre se takođe dosta radilo. Isključen je veliki broj slučajeva u kojima je Cyberpunk 2077 “pucao”. Poboljšana je optimizacija memorije, korisničkog interfejsa i generalnih performansi kako bi igra bila što stabilnija.

Obimne ispravke uključuju i promjene u kvestovima, sinematičnom dizajnu, grafici, animacijama i dizajnu tako da će igračima koji su željeli da uživaju u ovom bombastično najavljivanom ostvarenju pasti kamen sa srca. Vrijedi napomenuti i to da je Cyberpunk 2077 trenutno na akciji u 3D BOX-u i cijena je samo 65 KM. Doduše, akcija traje samo do 4. aprila, pa ko želi ovu PS4 igru trebalo bi da požuri. Dobra vijest je da se igra može kupiti ili naručiti online, na web shopu 3D BOX-a.

Izvor: Play! Zine

Scroll to Top