3D BOX Top izbor Karcher proizvoda za kompletno čišćenje domaćinstva

Kompletno proljetno čišćenje kuće, dvorišta, vrta, automobila ili stubišta danas je gotovo nezamislivo bez jedinstvenih Karcher uređaja. Proizvodi ovog brenda unijeli su širom svijeta pravu revoluciju u održavanju savršene higijene kompletnog domaćinstva. Njihova snaga i efikasnost u tim poslovima sinonim su za optimalno održavanje higijene svugdje gdje ljudi borave i rade.

Kompresorski perači, automatizovani čistači, usisivači za suvi i mokri otpad, brisači, mašine za metenje, sistemi za navodnjavanje, pumpe… Navedene Karcher proizvode i njihovu bogatu i nevjerovatno funkcionalnu dodatnu opremu možete pronaći i kupiti na web shopu 3D BOX-a. U ponudi je preko 250 vrhunskih proizvoda ovog brenda koji će vam proljetne akcije čišćenja i uređenja pretvoriti u igru.

Karcher uređaji osvajaju svojom efikasnošću, trajnošću i jednostavnošću tokom korišćenja. Uz njih se i najzahtjevnija i najkomplikovanija čišćenja i pranja pretvaraju u pravu zabavu za cijelu porodicu. Snažni motori, kompresorski pritisak, inovativna rješenja za vrhunske domete i kvalitet koji garantuje dugotrajnost glavne su odlike uređaja ovog brenda.

Pored raznih Karcher mašina za čišćenje, usisavanje ili pranje, top izbor u 3D BOX-u upotpunjuju razni dodaci i sredstva za čišćenje ovog brenda. Dodatna kompresorska crijeva, mlaznice, četke, pumpe, strugači, krpe, vijci i slično, zaokružuju ovu nevjerovatnu ponudu.

Kompletan Karcher program možete pronaći na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba po najpovoljnijim cijenama u BiH. Poslije ublažavanja mjera na suzbijanju COVID-19 virusa, mnoge od ovih proizvoda možete pronaći i u ponovo otvorenom 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka.

Scroll to Top