3D BOX Ne propustite 5 godina garancije na Samsung bijelu tehniku do kraja juna

Na Samsung bijelu tehniku kupljenu u 3D BOX-u do kraja juna možete da dobijete ukupno 5 godina garancije. U toku je promocija Samsung frižidera, veš mašina i drugih uređaja ovog brenda, tokom koje je njihova kupovina naročito isplativa. Drugim riječima, Samsung vam nudi punih 5 godina bezbrižnosti nakon kupovine nekog od njihovih kuhinjskih uređaja najkasnije do 30. juna.

Samsung bijelu tehniku i nije neophodno posebno promovisati. Kućanski aparati ovog brenda poznati su i priznati širom svijeta kao inovativni, praktični uređaji postojanog kvaliteta i vrhunskog dizajna. Samsung frižideri dizajnirani su tako da će se s lakoćom uklopiti u sve tipove kuhinja. Njihova besprekorna funkcionalnost ogleda se u izuzetno maloj potrošnji električne energije i savršeno dizajniranim policama i pregradama.

Samsung veš mašine takođe su veoma ekonomičan potrošač struje, ali su im funkcionalnost i trajnost na najvišem nivou. Veš mašine predstavljaju Samsung bijelu tehniku u reprezentativnom izdanju. S najnovijim inovativnim tehnologijama pranja, kombinovanim sa vještačkom inteligencijom, garantuju jedinstveno korisničko iskustvo.

Samsung bijelu tehniku možete pronaći na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Više informacija o načinu dobijanja 5 godina garancije na Samsung kućanske uređaje kupljene do 30. juna, objavljeno je ranije na istom ovom blogu. Uglavnom, pored 2 godine fabričke garancije, kupci u promo periodu dobijaju i 3 dodatne godine garancije prijavom na www.samsung5godinagarancija.ba. Za ostvarenje prava na 5 godina garancije, uređaj mora biti registrovan online u roku od 30 dana od datuma kupovine prikazanog na računu.

Scroll to Top