Dyson Pure – rashlađivači, pročišćivači i ovlaživači vazduha u jednom

Dyson Pure su vrhunski uređaji za kontrolisanje kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru i svaki od njih ima nekoliko izuzetnih funkcija. Pročišćivač, ovlaživač i ventilator u jednom, to je ono što ove uređaje impresivnih mogućnosti izdvaja kao jedinstvene u svijetu.

Dyson Pure Humidify + Cool uređaji doveli su do prave revolucije u kontroli kvaliteta vazduha u zatvorenim prostorijama. Idealni su za velike prostore. Automatski prepoznaju i skupljaju alergene, zagađivače i gasove iz cijele prostorije u kojoj se nalaze. Za jednostavnije praćenje i planiranje njihovog rada spajaju se na Dyson Link aplikaciju.

Dyson Pure Hot + Cool je poseban tip uređaja koji inteligentno pročišćavaju vazduh u prostoriji. Vazduh po potrebi mogu i da hlade i da zagrijavaju. Pored toga, automatski skupljaju gasove i čak 99.95% sitnih čestica poput alergena i drugih zagađivača.

Dyson Pure Cool Link opcija na ovim uređajima predstavlja jedini ventilator koji ujedno i pročišćava vazduh u cijeloj prostoriji. Automatski, takođe, uklanja iz vazduha 99.95% alergena i drugih zagađivača. Pored toga Dyson Humidifier je naučno dokazana funkcija koja omogućava vlaženje vazduha za ugodniji i zdraviji boravak u prostoriji.

Dyson Pure uređaji su savršeno efikasni zahvaljujući Air Multiplier tehnologiji koja podstiče snažno i dalekosežno strujanje vazduha. Korišćenje ovih uređaja je savršeno bezbjedno i sigurno. Na njima nema nezgodnih zaštitnih mrežica ili oštrih propelera. U slučaju prevrtanja automatski se isključuju. Upravljanje i kontrola omogućena je pomoću daljinskog upravljača koji je zakrivljen i magnetizovan za lakše odlaganje na samom uređaju.

Detaljnije upoznavanje Dyson uređaja kao i njihova kupovina omogućeni su vam na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Ove uređaje možete potražiti i u 3D BOX shopu u Tržnom centru Mercator Banjaluka.

Scroll to Top