Top televizori proizvedeni 2021. godine u super ponudi 3D BOX-a

Sony i Samsung televizori proizvedeni ove godine već su u redovnoj ponudi 3D BOX-a. Pored unaprijeđenog kvaliteta 4K slike i okružujećeg zvuka prate ih i veoma povoljne cijene iako su tek stigli na tržište. Slika u 4K rezoluciji dovedena je do savršenstva na ovim modelima, što obećava sasvim novo, poboljšano korisničko iskustvo.

Sony Bravia TV 55” X80J je televizor kojem je život udahnut živim, prekrasnim, nevjerovatno realističnim bojama i sveobuhvatnim, punim zvukom. Televizori pod ovom oznakom obezbjeđuju preko milijardu boja, koje nijansiraju TRILUMINOS PRO tehnologija i Sony 4K1 HDR Processor X1. Uz ekstremni kontrast, sve što budete gledali izgledaće tako stvarno. Jasan zvuk visokog kvaliteta ćete osjetiti oko sebe iz više dimenzija. Dobićete osjećaj kao da ste u samom centru zbivanja prikazanog na ekranu ovog televizora budućnosti.

Istih karakteristika je i Sony Bravia 75″ X81J. Razlika je, prije svega, u veličini ekrana koja je kod ovog modela čak 75 inča, odnosno 190 cm. Televizori Sony X81J koriste napredne algoritme kako bi se smanjili šumovi i pojačali detalji na svakoj slici. Uživaćete u uglađenim i oštrim detaljima čak i u scenama brze akcije uz Motionflow XR tehnologiju. Ova inovativna tehnologija stvara i umeće dodatne kadrove između originalnih. Uspoređuje ključne vizuelne faktore niza sličica i zatim izračunava djelić sekunde akcije koja nedostaje u tim sekvencama.

Bogata ponuda televizora u 3D BOX-u

Sudeći po ukupnom kvalitetu, najnoviji Sony televizori nastavljaju tradiciju prethodnih generacija. Drugim riječima, to su i dalje modeli koji na najbolji način predstavljaju svjetski broj 1 brend u proizvodnji televizora. Međutim, posljednjih godina tom vrhunskom kvalitetu se značajno približio Samsung sa svojim najnovijim Crystal 4K televizorima.

Najnoviji Samsung televizori iz ponude 3D BOX-a odlikuju se istinski visokim kvalitetom ali i veoma povoljnim cijenama. Smart modeli pod oznakom AU7172 su proizvedeni ove godine i pružaju do sada neviđeno pametno, totalno 4K iskustvo. Sa Crystal 4K procesorom i moćnom 4K Upscaling tehnologijom obezbjeđuju savršen kvalitet svake slike, u punoj 4K rezoluciji. Ove nevjerovatno kvalitetne ali i veoma pristupačne televizore, u veličinama ekrana od 43 i 50 inča, možete potražiti na svim 3D BOX prodajnim mjestima.

Pored navedenih modela, u ponudi 3D BOX-a su i Sony i Samsung televizori proizvedeni 2020. godine. Veliki izbor upotpunjavaju modeli brendova kao što su Philips, Panasonic, VOX, Xiaomi

Scroll to Top