Ne propustite da do 10. maja iskoristite sjajnu Samsung 1 + 1 akciju

Tehnika što traje na poklon se daje, poruka je koja prati fantastičnu Samsung 1 + 1 akciju u 3D BOX-u. Akcija se odnosi na top ponudu Samsung frižidera RB3VRS100WW, uz koji se u akcijskom periodu gratis dobija Samsung usisivač VCC4135S37.

Svaki dom zaslužuje da bude opremljen kvalitetnim i pouzdanim Samsung uređajima. Zato će svaki kupac biti više nego zadovoljan ako iskoristi sjajnu Samsung 1 + 1 ponudu. Podsjetimo, akcija je pokrenuta 26. aprila i traje do 10. maja ove godine. U tom periodu ili do isteka zaliha, za svaki kupljeni Samsung frižider RB3VRS100WW kupac na poklon dobija Samsung usisivač VCC4135S37.

Frižider sa akcije Samsung 1 + 1 podržan je All around Cooling tehnologijom koja obezbjeđuje jednako hlađenje u svim uglovima. All around Cooling sistem kontinuirano provjerava temperaturu i pokreće cirkulaciju hladnog vazduha kroz strateški postavljene otvore. Tako sva hrana duže ostaje svježa. Pozicija zamrzivača je u donjem dijelu ovog veoma praktičnog frižidera. Uz reverzibilna vrata odaberite u kojem pravcu želite da se vrata frižidera i zamrzivača otvaraju. To znači da je položaj frižidera uvijek idealan dio rasporeda u kuhinji. Police frižidera RB3VRS100WW su od kaljenog stakla i dizajnirane i testirane tako da izdrže težine do 100 kg.

Samsung 1 + 1 akcija vam garantuje izuzetne pogodnosti koje se ne ogledaju samo u besplatnom dobijanju usisivača. Naime, svaki kupac frižidera RB3VRS100WW na njega dobija i 5 godina garancije, dok je usisivač VCC4135S37 gratis. Sve u svemu, sjajan paket u 3D BOX-u po cijeni od samo 689 KM. Za sve dodatne informacije otvoren je info telefon 065/333-345.

Scroll to Top