Izuzetno kvalitetni i pristupačni Xiaomi Redmi Note 10 već dostupan u 3D BOX-u

Čim je sredinom marta predstavljen, Xiaomi Redmi Note 10 je privukao veliku pažnju. Što zbog izuzetnih karakteristika, što zbog nevjerovatno povoljne cijene, ovaj uređaj opravdano konkuriše za najisplativiji u srednjoj cjenovnoj klasi smartfona. Ovaj fantastični telefon već je dostupan na svim 3D BOX prodajnim mjestima.

Tradicija govori da linija Xiaomi Redmi Note smartfona ima izuzetan uspjeh na tržištu. Nema sumnje da će i ovaj model biti veoma popularan. Pored nevjerovatno povoljne cijene, Redmi Note 10, naravno, ima i mnogo drugih kvaliteta za dokazivanje. Prostran Super AMOLED ekran, moćna Quad kamera, baterija velikog kapaciteta od 5000 mAh i atraktivne memorijske kombinacije savršena su preporuka za ovaj telefon. Dolazi u kućištu elegantnog dizajna i sa dijagonalom ekrana od 6.43 inča.

U okomitom modulu na poleđini smještena je Quad kamera, dok je selfie kamera zauzela položaj u veoma maloj rupici na vrhu ekrana. Savršen dizajn Redmi Note 10 modela kao da ističe i njegove velike mogućnosti koje uveliko nadilaze njegovu prodajnu cijenu. Iz tog razloga ovo bi mogao biti jedan od najtraženijih i najcjenjenijih smartfona u 2021. godini. Naravno, bar kad je riječ o srednjem cjenovnom rangu.

Atraktivni Redmi Note 10 pokreće Qualcomm SDM678 Snapdragon 678 procesor sa 8 jezgri, izgrađen u 11-nanometarskoj tehnologiji. Grafiku podržava Adreno 612. U kombinaciji sa 4 GB radne memorije uređaju su obezbijeđene visoke performanse i fluidan rad. Njegove specifikacije jasno ukazuju da će se po kvalitetu isticati u srednjoj cjenovnoj klasi kojoj pripada.

Pored izuzetno kvalitetnih osnovnih elemenata i funkcija, Redmi Note 10 ima i mnogo drugih vrijednosti. Na primjer, odlikuje ga odlična povezivost, a ima i FM radio i diktafon. Infrared port, USB Type-C 2.0, Fingerprint, accelerometer, gyro, proximity, compass i stereo zvučnici samo upotpunjavaju izuzetan kvalitet ovog odličnog telefona. Kupovina ovog smartfona je moguća na svim 3D BOX prodajnim mjestima, ali su početne količine ograničene.

Scroll to Top