3D BOX Prošlogodišnji i ovogodišnji modeli televizora na akciji + pokloni

Nastupio je najpovoljniji period u godini za kupovinu novog televizora na svim prodajnim mjestima 3D BOX-a. Mnogi Sony, Samsung, Philips i drugi televizori su upravo na akciji. Pored značajno sniženih cijena, određeni modeli dolaze s produženom garancijom (2 + 3). Posebno atraktivan akcijski segment su televizori čijom kupovinom se ostvaruje uslov za dobijanje izuzetno vrijednog poklona.

Ne predstavljaju, međutim, samo trenutne akcijske pogodnosti u 3D BOX-u motiv za kupovinu novog televizora. Ovog ljeta čeka nas i uzbudljivo Evropsko prvenstvo u fudbalu, nešto kasnije i Olimpijske igre u Japanu. Uskoro će i NBA play off, koji će prema očekivanjima košarkaških stručnjaka biti jedan od najneizvjesnijih i najzanimljivijh u ovom vijeku. Očekuje se i veoma zapažena uloga košarkaša sa ovih prostora, predvođenih Nikolom Jokićem, prvim kandidatom za MVP-a ove sezone.

Svi ti dolazeći sportski spektakli biće još uzbudljiviji ako se prate na nekom novom 4K ili 8K modelu televizora iz ponude 3D BOX-a. Sony je u ovom periodu odlučio da na sve svoje 4K modele proizvedene prošle i ove godine da produženu garanciju. Dakle, pored redovne dvogodišnje garancije, dobijaju se još 3 godine dodatne garancije, ukupno 5 godina. A u kategoriji Sony pronaći ćete odlične prošlogodišnje i ovogodišnje televizore s 5 godina garancije, koji važe za najbolje na svijetu.

Aktuelnu promociju prošlogodišnjih i ovogodišnjih Samsung televizora prate nevjerovatno vrijedni pokloni za kupovinu određenih modela. Na primjer, u periodu od 3. maja do 11. jula, kupci Samsung The Frame (2021) i The Serif (2020) modela televizora dobijaju na poklon Samsung Soundbar HW-S50A. U istom periodu traje i EURO CUP promocija Samsung televizora velikih ekrana iz prošle i ove godine. Uz njih se u promo periodu, takođe, gratis dobija izuzetno vrijedan Samsung Soundbar.

Promotivne cijene i druge akcije obuhvataju i određene modele Philips i VOX televizora. Gotovo svaka kupovina televizora u 3D BOX-u trenutno donosi i neki vrijedan bonus. U zavisnosti od brenda i modela, to može biti značajna novčana ušteda ili vrijedan dodatni poklon koji se dobija gratis. Posjetite 3D BOX na www.mobilnitelefoni.ba, u Tržnom centru Mercator Banjaluka ili u Gradišci, Vidovdanska bb i izaberite svoj savršen novi televizor po najpovoljnijim uslovima u BiH.

Scroll to Top