Samsung televizori velikih ekrana na akciji u 3D BOX-u – Soundbar GRATIS

Ovogodišnji Samsung televizori velikih ekrana, od 75 inča i veći, do 11. jula su na specijalnoj promociji u 3D BOX-u. Njihovom kupovinom od 3. maja do 11. jula stiče se pravo na vrijedan poklon – Samsung Soundbar. Pored toga, svi modeli televizora uključeni u ovu promociju, dolaze i uz 5 godina garancije.

Stvorite vrhunski ugođaj pred predstojeće utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu i redovne filmske večeri u svom domu. Sada je savršena prilika za novi, veći i bolji TV. Upravo takvi su ovogodišnji Samsung televizori, koji donose novi, još viši kvalitet, a i dalje su pristupačni. Ipak, važno je naglasiti da promotivni period može biti okončan i nešto ranije ako zalihe budu istekle.

Samsung televizori na ovoj akciji podijeljeni su u nekoliko grupa. Za kupovinu ovogodišnjih 8K modela gratis se dobija Soundbar HW-Q700A. Za kupovinu QLED modela poklon je Soundbar Samsung HW-A550, a kupovinom Crystal UHD ovogodišnjih velikih televizora, na poklon se dobija Soundbar HW-A450.

Da biste ostvarili pravo na Soundbar poklon, potrebno je da svoju kupovinu velikog Samsung televizora registrujete na ce.promotion@samsung.com. Više informacija o promo akciji na kojoj su Samsung televizori možete pronaći na www.samsung.com/ba/offer/big-screen-tvs-soundbar-promo-2021. Promocija 5 godina garancije traje od 1.4 do 30.6.2021 i ne odnosi se na Crystal UHD modele. Za više informacija o produženoj garanciji posjetite stranicu – samsung5godinagarancija.ba.

Scroll to Top