TOP PONUDA Karcher kosilice i drugi uređaji za održavanje domaćinstva

Karcher kosilice i drugi vrhunski uređaji ovog brenda za održavanje domaćinstva predstavljaju trenutnu TOP ponudu 3D BOX-a. Sezona košenja trave i generalnog čišćenja domaćinstva je upravo nastupila, a za taj posao najvažnija je adekvatna oprema.

Karcher kosilice su u ovom periodu jedan od najatraktvinijih proizvoda iz bogatog asortimana ovog brenda. Dolazak proljeća i naizmjenični kišni i sunčani periodi itekako pogoduju bujanju trave, ali i korova. Dvorišta, parkovi i druge zelene površine koje se u ovom periodu ne održavaju redovno, ubrzo postaju neuredne. Još je problematičnije to što nekontrolisano bujanje vegetacije kod mnogih ljudi može izazvati različite alergijske reakcije. Zmije i krpelji su, takođe, potencijalna opasnost koja može da vreba u neuređenim dvorištima i vrtovima.

U 3D BOX-u možete pronaći Karcher kosilice pogodne za sve vrste savršenog uređenja travnatih površina. U ponudi je čak i robotska kosilica koja sama obavlja posao dok vi iz hlada možete da posmatrate taj savršeno efikasni i precizni rad. U ponudi 3D BOX-a je, dakle, kompletan asortiman kosilica za košenje trave i kompresorskih perača za dvorišta, stubišta ili automobile. U redovnoj ponudi su i najrazličitiji tipovi usisivača, automatskih čistača i brisača i brojni korisni Karcher dodaci i pribor. Izuzetno bogata Karcher ponuda obuhvata i uređaje iz sistema za navodnjavanje, cijeli vrtni program i još mnogo toga.

Robotska kosilica RLM 4 samostalno kosi travu krećući se uz uspon

Precizne, pouzdane i dugotrajne kosilice

Karcher asortiman u 3D BOX-u nudi sva rješenja za efikasne proljetne radove u kući i oko kuće. Bilo da je u pitanju generalno čišćenje doma, podruma, garaže, dvorišta, vrta, staklenika, automobila ili raznih alata, Karcher je garancija da će taj posao biti obavljen na najbolji i najlakši mogući način. Karcher kosilice su možda trenutno najzanimljivija vrsta proizvoda, ali tu su i moćni kompresorski uređaji za pranje vrhunske efikasnosti i postojanosti.

Karcher asortiman čine uređaji jedinstvenog, vrhunskog kvaliteta koji osvajaju svojom efikasnošću, trajnošću i jednostavnošću tokom korišćenja. Uz njih se i najzahtjevnija i najkomplikovanija čišćenja i pranja pretvaraju u pravu zabavu za cijelu porodicu. Snažni motori, kompresorski pritisak, inovativna rješenja za vrhunske domete i kvalitet koji garantuje dugotrajnost glavne su odlike uređaja ovog brenda. Karcher kosilice su takođe vrhunskog kvaliteta, veoma precizne, pouzdane i dugotrajne. Veliki izbor kosilica obećava da svako može pronaći onu koja mu najviše odgovara, kako po mogućnostima, tako i po cijeni.

Na web shopu 3D BOX-a možete pogledati kompletan Karcher asortiman, te odabrati i naručiti ono što vam je potrebno. Proizvode ovog brenda pronaći ćete i u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka.

Scroll to Top