TOP IZBOR Micro, Segway, Xiaomi i MS e-trotineti za djecu i odrasle

Najpopularniji e-trotineti za djecu i odrasle, u rasponu cijena od 189 do 1989 KM, u stalnoj su ponudi 3D BOX-a. U ponudi su modeli najpriznatijih svjetskih brendova kao što su Micro, Segway, Xiaomi i MS. Naročitu pažnju ovog proljeća privlače modeli Micro brenda, ali i najnoviji Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2.

Xiaomi je, zaista, pomjerio granice predstavljajući električni trotinet na čijem su stvaranju učestvovali konstruktori Mercedes-AMG Petronas tima iz Formule 1. Taj model u 3D BOX-u već možete da kupite po cijeni od 1549 KM. S ovim iskorakom koji je napravio Xiaomi, e-trotineti postaju još atraktivniji i poželjniji za svakodnevnu upotrebu. Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition je električni trotinet revolucionarno unaprijeđenog kvaliteta. Ima motor kontinuirane snage 300 W dok mu je maksimalna snaga čak 600 W. Na jednom punjenju baterije velikog kapaciteta od 12800 mAh može da prevali čak 45 kilometara. Maksimalna brzina mu je 25 km/h, a odlično savladava i uspone nagiba do 20%. Brzina i preciznost s trkačkih staza Formule 1 ubrizgana je u gene ovog e-skutera, naročito pri izradi njegovog nevjerovatno atraktivnog i aerodinamičnog dizajna.

Vrhunski Micro i Segway modeli

Sve popularniji Micro e-trotineti za ovu sezonu nameću se najnovijim modelima izuzetnog kvaliteta, i to za sve generacije i uzraste. Micro Sprite modele, u raznim bojama, odlikuje premijum kvalitet u klasi trotineta za tinejdžere, pa čak i za manju djecu. Sprite je inovativni i mnogo puta nagrađivani remake svjetski poznatog klasičnog aluminijumskog skutera iz 90-ih. Novi izgled i dodatne funkcije garantuju maksimalnu zabavu u vožnji za mlade i stare. Lako je sklopiv, a na njega možete dodati i naramenicu koja omogućava nošenje trotineta na ramenu. Pored Sprite klase, u ponudi 3D BOX-a su i drugi modeli Micro brenda. Među njima izdvaja se Micro Explorer, jedan od najboljih ikad prizvedenih električnih trotineta. Doduše, to govori i njegova cijena od 1989 KM, ali svi koji su ga isprobali tvrde da je riječ o isplativoj investiciji.

Segway e-trotineti vrhunske klase već su priznati širom svijeta kao moderni gradski dvotočkaši koji nude maksimalnu udobnost, bezbjednost i praktičnost. U 3D BOX-u ćete pronaći sve Segway modele električnih skutera vrijednih pažnje. Jedan od reprezentativnih predstavnika električnih trotineta ovog američkog brenda je Ninebot KickScooter Segway MAX G30. To je jednostavan, lako sklopivi, ali prilično robusni i izuzetno snažni električni trotinet s 10-inčnim pneumatskim gumama. Na njemu ćete u sigurnoj i udobnoj vožnji bez problema prevaliti i do 65 km na jednom punjenju baterije. Baterija kapaciteta 551 Wh podržana je opcijom brzog punjenja i napuni se za svega 6 časova. Ninebot MAX G30 je urbani električni skuter dizajniran za pomoć u izbjegavanju gustog saobraćaja, ali je odličan i na putevima van grada. Idealan je za gradske službenike, kurire, poštare, studente, dostavljače i druge osobe u pokretu.

Jednostavna i sigurna kupovina od kuće

Nepravedno bi bilo zapostaviti MS Energy Neutron N1, mali, lagani i lako sklopivi električni trotinet za gradske vožnje. Ovi e-trotineti razvijaju brzinu do 25 km/h, veoma su pouzdani i pružaju maksimalno udobnu vožnju. Najbolje od svega je da navedeni model u 3D BOX-u košta samo 499 KM. Uprkos tome, riječ je e-skuteru savršenom za vožnju do posla, škole, fakulteta ili prodavnice, banke, pošte… Posebno zadovoljstvo pruža u časovima opuštanja, noseći vas udobno gdje god krenete.

U ponudi 3D BOX-a su, naravno, i mnogi drugi Xiaomi e-trotineti pored već pomenutog Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team modela. U rasponu cijena od 819 do 1549 KM, Xiaomi električni trotineti nude zaista sve što bi se od takvih jednostavnih i lako sklopivih prevoznih sredstava moglo očekivati. Mi Electric Scooter M365 je jedan od prvih Xiaomi modela koji je stekao globalnu popularnost. Okićen je nagradom Red Dot ”Best of the Best” i do danas je ostao jedan od najprodavanijih električnih trotineta.

Ako planirate kupovinu električnog trotineta, u 3D BOX-u ćete pronaći njihov najbolji izbor po najpovoljnijim cijenama u BiH. Na raspolaganju su vam i druge pogodnosti prilikom kupovine, kao što su mogućnost povrata PDV-a i kupovina na rate. Svi e-trotineti su vrhunskog kvaliteta i pružaju pouzdan i dugotrajan kvalitet. Kupovinu putem web shopa 3D BOX-a možete da obavite i iz udobnosti svog doma. Kupljeni električni trotinet, uz fiskalni račun i garantni list, biće vam dostavljen brzom poštom na kućnu adresu.

Scroll to Top