Sony najavio DualSense kontrolere za PS5 u crvenoj i crnoj boji (Video)

DualSense kontroleri za novu generaciju PlayStation konzola uskoro bi trebalo da budu dostupni bar u dvije nove boje. Pored aktuelne bijele, očekuje se dolazak na tržište i PS5 kontrolera u crnoj i crvenoj boji. Sony je potvrdio da PlayStation fanovi žele raznovrsnost po pitanju boja i odlučio da im izađe u susret.

Držeći se tradicije, Sony je sa razlogom PS5 predstavio prije pola godine u bijeloj varijanti. Mnogima se, međutim, ova boja ne dopada pa su tražili nešto u tamnijim tonovima, navodi play.co.rs. Odgovor je konačno stigao i to u vidu 2 nova DualSense kontrolera koji dolaze u crnoj i crvenoj (bordo) boji. Crni model nosi naziv Midnight Black, dok je crveni nazvan Cosmic Red.

Ove nove varijante dolaze sa očuvanim dvotonskim stilom, pošto je središnji prostor kontrolera kod oba modela crn. DualSense kontroleri će u Sjedinjenim Američkim Državama postati dostupni za kupovinu od 11. juna. Cijena će im, naravno, biti ista kao i za primjerke u standardnoj bijeloj boji.

Iako je Sony već lansirao i promotivni video kojim najavljuje dolazak crnog i crvenog DualSense kontrolera, još nije saopšteno kada bi se oni mogli pojaviti i na evropskom tržištu. Do tada, u 3D BOX-u možete da nabavite osnovni model kontrolera za PS5 bijele boje, ali i sve više PS5 igara.

Scroll to Top