AKCIJA Svakom kupcu smartfona iz serije Samsung Galaxy S21 5G, na poklon Galaxy Buds live

Kupovinom bilo kojeg Samsung Galaxy S21 5G smartfona tokom akcije u 3D BOX-u, na poklon se dobijaju Galaxy Buds live. Promotivni period počeo je 14. maja i trajaće do 6. juna, odnosno do isteka zaliha navedenih Samsungovih bežičnih slušalica.

Promocija kompletne Samsung Galaxy S21 5G serije uređaja jedinstvena je prilika za dobijanje poklona vrijednog tačno 379 KM. Naime, toliko u 3D BOX-u koštaju Samsung Galaxy Buds live bežične slušalice vrhunskog kvaliteta. Uređaji Galaxy S21 5G serije su takođe vrhunskog kvaliteta i smatraju se jednim od najboljih smartfona do sada.

Samsung Galaxy S21 5G je osnovni model iz flagship serije smartfona premijerno predstavljenih 14. januara ove godine. U skladu sa reputacijom vodećeg svjetskog proizvođača pametnih telefona, Samsung je i sa linijom Galaxy S21 podigao ljestvicu kvaliteta na još viši nivo. Ovaj osnovni model iz premium serije, uz koji se na poklon dobijaju Galaxy Buds live, omogućiće vam da zakoračite u novo poglavlje svakodnevice. Kao nikada do sada, s ovim uređajem stiže mnoštvo unapređenja i noviteta koji mogu da vam olakšaju svakodnevne aktivnosti i učine ih prijatnijim. Već sam izgled i minimalistički dizaj s odsjajem luksuza ukazuju na visoku vrijednost ovog 5G uređaja nove generacije.

Drugi model iz serije, uz koji takođe dobijate gratis Galaxy Buds live je Samsung Galaxy S21+ 5G. Telefon ima veoma luksuzan izgled, a njegovom prednjom stranom dominira prostran ekran dijagonale 6.7 inča. Ekran na ovom modelu je superkvalitetni Dynamic AMOLED 2X, sa 120 Hz osvježenja i prikazom u rezoluciji 1080×2400 piksela, prosječne gustine 394 ppi. Mnogi će cijeniti što na ekranu ima Always-on display opciju. Treba istaći i to da je ovaj smartfon otporan na vodu i prašinu po standardu IP68. Praktično, to znači da pod vodom na dubini do 1.5 m može da provede i do pola sata bez posljedica.

Nevjerovatno isplativa investicija u promo periodu

Galaxy Buds live na poklon se dobijaju i kupovinom Samsung Galaxy S21 Ultra 5G smartfona. Riječ je o najupečatljivijem modelu iz ove serije, koji se odlikuje izuzetno visokim performansama i fantastičnom Quad kamerom. Korisne aplikacije, razni senzori, napredne opcije i ukupni utisak o ovom telefonu ne ostavljaju dilemu da je ovo fantastičan uređaj vrijedan investicije. Ta investicija je još isplativija u aktuelnom promo periodu kada se uz uređaj dobijaju i bežične Samsung slušalice.

Galaxy Buds live su, dakle, superkvalitetne bežične slušalice savršenog ergonomskog dizajna, sa aktivnim poništavanjem okolne buke i živopisnim dubokim zvukom. Zvanično su predstavljene na Unpacked događaju 5. avgusta 2020. Dizajnu ovih slušalica posvećena je naročita pažnja, pa se mogu gledati i kao savršen modni detalj. Tome doprinosi i kutijica u kojoj dolaze, napravljena po uzoru na one u kojima dolazi nakit. Međutim, osim estetske, kutijica ima i ulogu eksternog punjača slušalica koje „hrani“ energijom kada su u njoj.

Galaxy Buds Live su dobile zvučnik koji u odnosu na prethodne modele pruža daleko bolji doživljaj slušanja muzike ili nekih drugih sadržaja. Zvuk koji isporučuju je pun, kristalno jasan i savršeno podešen za najkvalitetnije korisničko iskustvo. Napravljene su tako da prirodno prate liniju uha i lica i sjaje svojom poliranom spoljašnošću. Dostupne su u tri neodoljive boje – mistično bronzanoj, mistično bijeloj i mistično crnoj.

Scroll to Top