3D BOX Nestvarno moćni najnoviji Sony televizori (2021) već u prodaji

Najnoviji Sony televizori, proizvedeni ove godine, stigli su u redovnu ponudu 3D BOX-a. Pored savršene slike i moćnog okružujećeg zvuka, odlikuju se i pristupačnim cijenama za najviši kvalitet koji posjeduju. Sony već godinama važi za svjetski broj 1 u proizvodnji televizora najviše klase. Najnovijim modelima dodatno je opravdao poziciju na kojoj se nalazi.

Najnoviji Sony Bravia XR, pod oznakom X90J su Google televizori impresivnih mogućnosti i zadivljujućih performansi. Kvalitet im je utemeljen na inteligenciji, a definisan snažnim 4K kontrastom za istinski savršenu sliku. Doživljaj koji nude postaje nenadmašan kada se upare ekstremni kontrast LED ploče punog polja i snaga procesora Cognitive Processor XR. Ovaj revolucionarni procesor prvi put je primijenjen upravo na najnovijim modelima Sony televizora koji su u prodaji od ove godine.

Bravia XR je prvi televizor s kognitivnom inteligencijom. Najnoviji Sony Bravia XR TV sliku i zvuk podiže na novi nivo uz genijalan Cognitive Processor XR. On razumije kako ljudi vide i čuju, te pruža potpuno novi doživljaj uz koji ćete se u cijelosti uživjeti u svaku scenu. Uživaćete u dubokoj, prirodnoj i stvarnoj slici. Revolucionarni procesor koristi analizu ljudske perpektive za unakrsnu analizu i optimizaciju stotina hiljada elemenata u tren oka. Uz LED ploču punog polja ta tehnologija reprodukuje ultrarealistične slike prepune prirodnog kontrasta.

Sony Google TV za novi kvalitet i nove mogućnosti

Budući da su najnoviji Sony Bravia XR Google televizori, na jednom mjestu možete da pretražite više od 700.000 filmova i televizijskih epizoda sa svih usluga za usmjeravanje sadržaja, pri čemu je sadržaj organizovan po temama i žanrovima na temelju vaših interesovanja.

Google televizori su i najnoviji Sony Bravia modeli pod oznakom X80J. Cijena im je nešto niža u odnosu na nenadmašne 4K televizore X90J. Život im je udahnut živim, prekrasnim, nevjerovatno realističnim bojama i sveobuhvatnim, punim zvukom. Preko milijardu boja, koje nijansiraju TRILUMINOS PRO tehnologija i Sony 4K HDR Processor X1, oduzimaju dah. Uz ekstremni kontrast, sve što budete gledali izgledaće savršeno realno. Jasan zvuk visokog kvaliteta ćete osjetiti oko sebe iz više dimenzija. Dobićete osjećaj kao da ste u samom centru zbivanja prikazanog na ekranu ovog televizora budućnosti.

Na web shopu 3D BOX-a saznajte sve što vas zanima u vezi kvaliteta i mogućnosti koje donose najnoviji Sony televizori. Otkrićete da je njihova kupovina sada, u promo periodu, naročito isplativa budući da dolaze uz 5 godina garancije. Kupovina na web shopu 3D BOX-a je jednostavna i sigurna. Kupljeni proizvodi vam stižu na kućnu adresu brzom poštom, a pored kartičnog omogućeno je i plaćanje pouzećem. Osim toga, omogućena je i kupovina na rate.

Scroll to Top