Popularni EA naslovi za PS4 i PS5 konzole na akciji u 3D BOX-u

Atraktivne EA igre za PS4 i PS5 konzole od danas su u prodaji po rekordno sniženim cijenama u 3D BOX-u. Ova velika akcija traje sve do 20. juna ili do isteka zaliha igara EA studija koje su sada na sniženju. Iskoristite priliku za veliku uštedu do početka ljeta i nabavite popularne igre koje vam nedostaju.

Na akciji su EA PS4 i PS5 igre koje već imaju milione poklonika širom svijeta. Veliku uštedu od 54 KM, na primjer, ostvarićete kupovinom FIFA 21 Next Level za PS5 konzole. Ovaj naslov trenutno možete da nabavite za samo 105 KM. FIFA 21 PS5 na najbolji način prikazuje napredak koji je ostvaren prelaskom na konzole nove generacije. Nove osobine pozicioniranja u igri omogućavaju napadačima da ostanu u liniji sa posljednjim igračem odbrane i tako izbjegnu ofsajd. Veznim igračima sada je data veća sloboda kretanja, na većem prostoru. To igru čini raznovrsnijom i atraktivnijom, s mnogo više dobrih poteza i prodora. I odbrambeni igrači su dobili na eksplozivnosti, tako da će i linije dodavanja biti agilnije zatvarane.

Među akcijskim PS4 i PS5 naslovima je i UFC 4, vrhunsko ostvarenje koje potpisuje studio EA Sports. Na ovoj igri ušteda je čak 60 KM. Još veću uštedu donosi akcijska kupovina SF spektakla Star Wars: Jedi Fallen Order koja je na sniženju samo 65 KM. Ipak, vrhunac uštede tokom akcije predstavlja kupovina FIFA 21 PS4 koja je trenutno samo 45 KM. Zahvaljujući ovoj do sada najnižoj cijeni igre koja se besplatno može nadograditi za PS5 konzole, ušteda u odnosu na redovnu cijenu je čak 84 KM! To je prilika koja se zaista ne bi smjela propustiti.

Na akciji PS4 i PS5 EA naslova su i It Takes Two, Star Wars: Squadrons i The Sims za PS4. Naročito isplativu kupovinu trenutno predstavlja i naslov Need for Speed Heat PS4 na kojem je ušteda 44 KM. Uostalom, sve naslove na aktuelnom sniženju možete pogledati i kupiti na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Iste naslove sa akcije pronaći ćete i u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka, glavnom centru za PlayStation u ovom dijelu BiH.

Scroll to Top