3D BOX Samsung bijela tehnika uz produženu garanciju do kraja juna

Samsung bijela tehnika u 3D BOX-u trenutno se prodaje pod veoma povoljnim uslovima koji će trajati do kraja juna. Naime, sve do isteka ovog mjeseca, Samsung frižideri, veš mašine, mikrovalne i ugradne rerne mogu da se kupe uz produženu garanciju. To podrazumijeva 2 godine fabričke i još 3 godine produžene garancije, što je ukupno dugih 5 godina sigurnosti. Pored ove trenutne pogodnosti, kupovina na rate je uvijek moguća.

Samsung bijela tehnika danas zbirno predstavlja napredne i inovativne kućanske aparate koji pružaju jedinstveno korisničko iskustvo. Zahvaljujući novim tehnologijama, ti uređaji sada mogu da pruže znatno sadržajnije i kvalitetnije korisničko iskustvo nego ikada prije. Samsung električne ugradne i mikrovalne rerne nove generacije pružaju nove, veoma korisne mogućnosti korisnicima. Dolaze sa 2 ventilatora koji se vrte u obrnutim smjerovima pa se toplota u rerni ravnomjerno raspoređuje. Posebno dragocjen je sistem katalitičkog čišćenja koji olakšava održavanje rerni.

Samsung frižideri su nadaleko poznati po svom jedinstvenom kvalitetu, ali i dizajnu koji olakšava i pojednostavljuje njihovo uklapanje u kuhinjama. Sva Samsung bijela tehnika nove generacije oplemenjena je inovativnim dizajnom koji omogućava savršeno uklapanje svakog uređaja u svaki dom. Kod većine Samsung frižidera, na primjer, vrata mogu da se otvaraju na onu stranu koja vama više odgovara. Standardizovane dimenzije uređaja takođe olakšavaju njihovo postavljanje na željenu poziciju. Najveću vrijednost, ipak, Samsung frižideri pružaju svojim maksimalno efikasnim radom i optimalnim čuvanjem svježine namirnica. Pored toga, veoma su štedljivi potrošači električne energije.

Veš mašine Samsung brenda takođe su štedljivi potrošači struje. Njihov ekonomičan rad “na snazi” je čak i kod uklanjanja najtvrdokornijih mrlja i masnoća sa zaprljane odjeće. Tome doprinose nove napredne tehnologije pranja kao što su Eco Bubble, Add Wash ili ciklus Higijenska para. Kompletna bijela tehnika Samsung brenda odlikuje se najvišom efikasnošću i veoma malom potrošnjom električne energije. To, naravno, važi i za veš mašine koje garantuju višegodišnji efikasan i ekonomičan rad kako bi vam odjeća uvijek bila besprekorno čista.

Samsung bijela tehnika nalazi se na svim prodajnim mjestima 3D BOX-a. Naročito jednostavna i pouzdana je kupovina putem web shopa 3D BOX-a, budući da je obavljate iz kućne udobnosti a sve što kupite isporučuje vam se na kućnu adresu. I, povrh svega, omogućeno je i plaćanje pouzećem.

Scroll to Top