Nagradna kupovina VOX televizora i drugi televizori na akciji u 3D BOX-u pred EP u fudbalu

Televizori vodećih brendova kao što su Sony, Samsung, VOX, Philips i drugi, u junu su na akciji u 3D BOX-u. Akcija je vid podrške vjernim kupcima od kojih će mnogi da požele novi veliki TV pred početak Evropskog prvenstva u fudbalu. 3D BOX nudi upravo to – najnovije modele televizora velikih ekrana za najkvalitetniji doživljaj predstojećeg velikog sportskog nadmetanja.

Najveća pogodnost u junskoj kupovini televizora u 3D BOX-u odnosi se na znatno snižene cijene velikog broja najpopularnijih modela. Međutim, ni to nije sve, jer kupovinom bilo kojeg VOX televizora do 15. juna ulazite i u konkurenciju za glavnu nagradu – VOX Android TV 32″. VOX televizori su u posljednje 2 godine postali veoma traženi i to najviše zbog odličnog odnosa cijene i kvaliteta. Svaki VOX TV odlikuje se impresivnom slikom prirodnih i oštrih boja, a iznenađujuće visok im je i kvalitet moćnog zvuka. U 3D BOX-u ćete pronaći odličan izbor najnovijih modela televizora ovog sve cjenjenijeg brenda.

Na posebnoj akciji povezanoj s predstojećim Evropskim prvenstvom u fudbalu je Samsung Smart TV 50Q60TA rekordno snižene cijene. Riječ je o fantastičnom modelu TV-a sa QLED ekranom i slikom u istinskoj 4K UHD rezoluciji. Na njemu je svaka slika perfektne oštrine i sa 100% volumena boje za jedinstven doživljaj svakog televizijskog sadržaja koji gledate. Na ovom TV-u otkrićete revolucionaran napredak u kvalitetu slike na kojoj su sada jasno vidljivi i najsitniji detalji. Na promo akciji su trenutno i Samsung televizori velikih ekrana proizvedeni ove godine.

Pored navedenih akcija, brojne pogodnosti pri kupovini prate i druge televizore iz redovne ponude 3D BOX-a. U ovom mjesecu mnogi televizori dolaze s produženom garancijom 2 + 3 godine. Ovaj vid akcije u junu obuhvata skoro sve Sony modele televizora. U ponudi 3D BOX-a je i veliki izbor Philips televizora po izuzetno povoljnim sniženim cijenama. Posjetite web shop 3D BOX-a ili 3D BOX shop u TC Mercator Banjaluka i uvjerite se u odličan izbor i najpovoljnije cijene u BiH.

Scroll to Top