Samsung i Bosch veš mašine s 10 godina garancije na Inverter motore

Samsung i Bosch veš mašine iz ponude 3D BOX-a odlikuju se izuzetnim i dugotrajnim kvalitetom, upotpunjenim naprednim i inovativnim funkcijama. Pravo je zadovoljstvo imati neku od ovih mašina jer su u mogućnosti da vam olakšaju i uljepšaju svakodnevni život. Prije svega, uživaćete u besprekorno čistoj odjeći ili posteljini koje odišu svježinom tako da neminovno utiču na bolje raspoloženje.

Samsung i Bosch veš mašine pripadaju najkvalitetnijim mašinama na svijetu za pranje veša, odjeće, posteljine i drugih tkanina. Veoma su efikasne, pouzdane, a ujedno i štedljive kad je u pitanju potrošnja deterdženata, vode i električne energije. Na ovako visok nivo dovedene su primjenom novih tehnologija i upotrebom inovativnih rješenja koja pospješuju njihovu efikasnost u svakom pogledu.

3D BOX je upravo proširio ponudu veš mašina kako bi svakom kupcu mogao da ponudi tačno ono što želi. Samsung i Bisch veš mašine su raspoređene u nekoliko cjenovnih klasa, tako da svako može pronaći onu koja mu najviše odgovara. Bitno je naglasiti da se kupovina Samsung veš mašina do kraja ovog mjeseca nagrađuje produženom garancijom od 5 godina. A još bolja vijest je da je garancija na Inverter motore kod svih mašina iz ponude čak 10 godina.

Na web shopu 3D BOX-a uz sve Samsung i Bosch veš mašine iz ponude pronaći ćete detaljne opise i specifikacije za svaki model. Uvidom u glavne karakteristike i mogućnosti svake od veš mašina iz ponude uvjerićete se u njihov izuzetan kvalitet. Takođe, uvidjećete da su im cijene veoma povoljne i da je njihova kupovina apsolutno isplativa.

Scroll to Top