NOVO U 3D BOX-u Klima uređaji za potrebe svakog doma ili kancelarije

Klima uređaji brendova Bosch, Tesla, VOX, Elit i Vivax novi su proizvodi u stalnoj ponudi 3D BOX-a. Ovi pažljivo odabrani modeli iz ponude odlikuju se provjerenim kvalitetom, dugom garancijom i najpovoljnijim cijenama u BiH. Važno je naglasiti da svi ovi uređaji imaju funkcije hlađenja i zagrijavanja prostorija, zavisno od godišnjeg doba i potrebe korisnika.

Današnji klima uređaji nude mnogo više od samog rashlađivanja prostorija i stvaranja ugodne temperature vazduha tokom ljetnih vrelina. To su sada uređaji koji mogu biti od koristi tokom cijele godine. Osim što su veoma štedljivi potrošači električne energije, mnogi modeli imaju ugrađen Wi-Fi tako da je upravljanje njima još praktičnije. Modeli iz ponude 3D BOX-a su veoma tihi u radu, svi imaju zaštitu od korozije i prilično jednostavno se ugrađuju.

Tesla klima uređaji nameću se kao jedan od najboljih izbora za domaćinstva ili poslovne prostore. Inverter klime ovog brenda obezbjeđuju značajno nižu potrošnju, naprednu tehnologiju, nečujan rad i vrhunski kvalitet vazduha. Imaju turbo hlađenje, produžen vijek trajanja, niske troškove održavanja i izuzetnu efikasnost u zimskom periodu. I sve to po izuzetno pristupačnoj cijeni i uz 3 godine garancije.

Roditelji s dvoje male djece uživaju u kuhinji u kojoj je temperatura vazduha regulisana klima uređajem na zidu

Izuzetno kvalitetni su i klima uređaji Bosch brenda. Dolaze u visokokvalitetnom kućištu otpornom na koroziju i sa isparivačem visoke efikasnosti. Većina modela ima mogućnost poboljšanja kvaliteta vazduha u prostoriji zahvaljujući ugrađenim biofilterima i filterima visoke gustoće. Na taj način Bosch klime ne samo da obezbjeđuju željenu temperaturu vazduha u prostoriji već ujedno i pročišćavaju vazduh.

Elit, Vivax i VOX klima uređaji odlikuju se prije svega povoljnim cijenama ali i postojanim kvalitetom. Odlično su rješenje za stanove i kancelarije, a po cijeni su veoma pristupačni. Ponuda klima uređaja u 3D BOX-u formirana je prema potrebama i mogućnostima domaćeg stanovništva. Istražite ponudu na web shopu 3D BOX-a i uvjerite se u atraktivan izbor i povoljne cijene.

Scroll to Top