Oko 350 novih uređaja bijele tehnike i malih kućanskih aparata u 3D BOX-u

Preko 250 novih uređaja bijele tehnike i još skoro 100 različitih kućanskih aparata dodatno su obogatili redovnu ponudu 3D BOX-a. Trenutno je naročito atraktivna ponuda bijele tehnike na koju do kraja juna uglavnom dolazi 5 godina garancije. Međutim, i među kućanskim aparatima nevjerovatno je bogata ponuda usisivača i raznih drugih modernih uređaja svjetskih top brendova.

Frižideri, veš mašine, mašine za pranje suđa, šporeti, mikorvalne, sušilice i razni ugradbeni elementi okosnica su top ponude novih uređaja. Tu su sada i novi kafe aparati, blenderi, pročišćivači i ovlaživači vazduha, kuhala, fenovi za kosu, brijači, pametne vage… Zastupljeni brendovi kao što su Samsung, Bosch, Xiaomi, Dyson, Hausbrandt, Rowenta, Tesla, Gorenje i drugi garancija su provjerenog kvaliteta uređaja.

Web shop 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba izrastao je danas u modernu online trgovinu koja zaokružuje ponudu modernih elektronskih uređaja opšte upotrebe. Na jednom mjestu, dakle, tu je sada bogata ponuda novih uređaja za svako domaćinstvo ali i za svakog pojedinca. Posjetite web shop 3D BOX-a i na jednom mjestu pronađite sve elektronske uređaje koji su vam potrebni. Otkrićete da su cijene najpovoljnije u BiH i da su vam na raspolaganju razni vidovi plaćanja kao i kupovina na rate.

Scroll to Top