3D BOX Novi laptopi top brendova za gaming, posao i svakodnevni rad

Novi laptopi brendova Gigabyte, Apple, Dell, Asus, Acer i HP stigli su u redovnu ponudu 3D BOX-a. Raspoređeni su u nekoliko cjenovnih klasa ali i po osnovnoj namjeni, od laptopa za gaming, preko laptopa za posao do onih za svakodnevni rad, učenje i zabavu.

U stalnoj ponudi 3D BOX-a trenutno se nalazi preko 80 modela laptopa i bogat izbor dodatne opreme koja ih prati. Ako ste ljubitelj HP brenda, u 3D BOX-u imate izbor od preko 45 modela koji bi vam mogli biti interesantni. Novi laptopi ovog brenda odlikuju se odličnim performansma, izuzetnim dizajnom i provjerenim kvalitetom utemeljenim na dugoj tradiciji.

Novi laptopi stigli su i za gaming fanove. Naročito atraktivnu ponudu čine GigaByte laptopi izuzetnih performansi i moćnog dizajna sa fantastičnim pozadinskim osvjetljenjem. Tu je i Acer Nitro serija laptopa za gaming, takođe vrhunskih performansi i impresivnog dizajna.

U ponudi je od sada i značajan broj Dell laptopa koji važe za vrlo pouzdane i vrlo otporne nosive uređaje zavidnih performansi. Zahvaljujući odličnim konfiguracijama, novi laptopi ovog brenda u mogućnosti su da ispune i zahtjevnije zadatke. Pored toga, dolaze u različitim veličinama ekrana, tako da su u ponudi i modeli koji bi naročito zanimljivi mogli biti grafičkim dizajnerima ili fotografima.

Asus i Acer novi laptopi takođe nude odlične performase. Dosadašnji korisnici laptopa ovih brendova ocjenjuju ih kao izuzetne, ističući njihov pouzdan rad, odlične performase i privlačan dizajn. Generalno, ponuda laptopa u 3D BOX-u formirana je od probranih modela koji se ističu kvalitetom, pristupačnom cijenom i nekim jedinstvenim karakteristikama.

Scroll to Top