NOVO U 3D BOX-U Cosmic Red i Midnight Black kontroleri za vaše PS5 konzole

Cosmic Red i Midnight Black DualSense kontroleri za vaše nove PS5 konzole stigli su u 3D BOX. Na ovaj način dodatno je obogaćena PlayStation 5 ponuda. Sony je ranije potvrdio da PlayStation fanovi žele raznovrsnost po pitanju boja i odlučio da im izađe u susret. Pored aktuelne bijele, sada je izbor DualSense kontrolera proširen, pa su sada tu i primjerci u crnoj i crvenoj boji.

Cosmic Red i Midnight Black DualSense kontroleri dolaze sa očuvanim dvotonskim stilom, pošto je središnji prostor kod oba modela crn. Inače, DualSense je bežični upravljač za igre na PS5 konzolama. Koristeći ga, otkrićete realističnije i sveobuhvatno iskustvo igranja uz potpuno novi inovativni upravljač s dodirnim povratnim informacijama i dinamičkim efektima okidača. Bežični upravljač DualSense ima ugrađeni mikrofon i taster “create”, a sve je to ugrađeno u legendarni, ergonomski savršen dizajn.

Zahvaljujući haptičkim performansama DualSense kontrolera osjetićete fizičke povratne informacije o događajima u igri uz dva aktuatora koji su zamijenili tradicionalne vibrirajuće motore. Ove dinamičke vibracije u vašim rukama mogu simulirati osjećaje svega, od okoline do trzaja različitog oružja. DualSense kontroleri omogućiće vam da doživite iskustvo različitih nivoa sile i napetosti dok komunicirate sa svojom opremom u igri i s okolinom. Od zatezanja luka i strijele, do naglog kočenja u jurećem automobilu, sada možete osjetiti fizičku vezu s onim što radite i šta se događa na ekranu.

Posjetite 3D BOX na web shopu mobilnitelefoni.ba ili u TC Mercator Banjaluka i izaberite svoju omiljenu boju DualSense kontrolera. Kontroleri za 5. generaciju PlayStation konzola obezbjeđuju ogroman napredak u igri. Usput da kažemo da je u ponudi i veliki broj PS5 naslova koji će vam upotpuniti ugođaj na novoj konzoli. GLHF!

Scroll to Top