3D BOX Istražite nevjerovatno atraktivnu, proširenu ponudu Xiaomi proizvoda

3D BOX je ovog ljeta dodatno proširio svoju već izuzetno bogatu ponudu fantastičnih Xiaomi proizvoda. Sada su tu i neki novi uređaji zadivljujućih mogućnosti uprkos niskoj cijeni. Xiaomi je, uostalom, poznat po tome što voli da priređuje prijatna iznenađenja svojim korisnicima.

Jedan od najnovijih veoma zanimljivih Xiaomi proizvoda izuzetno prihvatljive cijene su Mi Polarized Explorer Sunglasses. U pitanju su sunčane naočale retro dizajna izrađene od TR90 materijala sa svojstvom “samozacjeljenja” u slučaju ogrebotina. Glavna atrakcija ovih sunčanih naočala je, dakle, materijal koji se koristi u premazu, a može obnoviti vlastitu strukturu i površinu. Premaz može popraviti ogrebotine na lećama za zaštitu od sunca dubine do 20 mikrona. Ove fantastične naočale koštaju samo 55 KM.

Još jedan od novih Xiaomi proizvoda koji je upravo stigao u 3D BOX je Mi TV Box S. Riječ je o 4K Ultra HD streaming uređaju za reprodukciju medija, koji ima ugrađen Google Assistant i Chromecast. Veoma je jednostavan za korišćenje. Mogućnosti su mu takve da pruža ulazak u svijet televizijskih sadržaja za svakog pojedinca, kao i za svaku porodicu. Kompatibilan s hiljadama aplikacija, omogućiće vam pristup mnogobrojnim vrhunskim video uslugama i obezbijediti da ste uvijek u toku novih sadržaja. Koristi se u 3 jednostavna koraka: priključi se na televizor, uspostavi se internet konekcija i streaming može da počne. Cijena ovog TV Box-a je samo 159 KM.

U širokom izboru Xiaomi proizvoda posebno mjesto zauzimaju Xiaomi televizori. Modeli sa dijagonalama ekrana od 32 do 65 inča pružaju jedinstven kvalitet po nevjerovatno povljnim cijenama, od 359 KM do 1.139 KM. Xiaomi televizori su visokog kvaliteta, s nevjerovatno realnom slikom u potpunoj 4K UHD rezoluciji. Bogato su opremljeni raznim naprednim funkcijama i opcijama. Moćne tehnologije upotpunjavaju visok kvalitet slike i zvuka gdje god da je to potrebno.

Pretragom Xiaomi proizvoda iz ponude 3D BOX-a otkrićete i brojne veoma korisne i pristupačne kućanske i druge aparate koji olakšavaju svakodnevni život. Tu su, naravno, i Xiaomi telefoni, s kojima je ovaj fantastični brend i postao globalno poznat i priznat. Zahvaljujući visokom kvalitetu i postojanosti uređaja, inovativnosti i pristupačnim cijenama, Xiaomi je dobio brojne zajednice svojih fanova. Mnogi od njih već žive u pametnim kućama gotovo u potpunosti opremljenim Xiaomi proizvodima.

3D BOX je tu da svojom ponudom Xiaomi proizvoda doprinese njihovom boljem upoznavanju. Nema sumnje da će iskustva korisnika biti najpozitivnija.

Scroll to Top