Samsung i Olympus udružili snage, Galaxy S22 Ultra biće najmoćniji Android smartfon?

Iako će Samsung Galaxy S22 serija smartfona zvanično biti predstavljena tek početkom naredne godine, priča o njima postaje veoma interesantna. Samsung, naravno, još nije otkrio nikakve detalje, ali dobro obaviješteni insajderi iz industrije već saopštavaju određene pojedinosti o dolazećim smartfonima.

Pozivajući se na svoje izvore, GSMArena navodi da se Samsung udružio sa Olympus kompanijom. Samsung i Olympus, navodno, zajednički rade na najmoćnijem Android telefonu do sada. Po svemu sudeći, to bi trebalo da bude Galaxy S22 Ultra.

Prvobitno je najavljeno da će se Galaxy S22 Ultra držati oprobanog recepta, prenosi Mondo. To bi značilo da će glavna kamera biti rezolucije kao i ona na Galaxy S21 Ultra – 108 MP. Ipak, GSMArena navodi da će kamera novog flagship telefona biti drastično drugačija. Ako je vjerovati njihovim izvorima, imaće čak 200 megapiksela!

Japanska kompanija Olympus je, navodno, sama kontaktirala Samsung i ponudila južnokorejskoj kompaniji da zajednički naprave novu vodeću kameru. GSMArena takođe navodi da će kamera biti napravljena u Olympus laboratorijama. Prema istom izvoru, imaće najmanje 5 staklenih dijelova, uz AI ultraširoku kameru i druge kamere na Galaxy S22 Ultra smartfonu. Ultra će, navodno, imati i podršku za S Pen Pro olovku, ali se ona neće isporučivati uz smartfon, već će se kupovati zasebno.

U narednom periodu na ovom blogu će biti objavljena i nova saznanja o dolazećoj Samsung Galaxy S22 seriji smartfona. Kada dođe vrijeme za to, biće objavljene i sve informacije u vezi PRE-ORDER mogućnosti za nabavku navedenih uređaja uz specijalne pogodnosti. Trenutno je, ipak, mnogo zanimljivije ono što nas čeka već narednog mjeseca, a to je zvanično predstavljanje 6 novih Samsung uređaja. Svi očekuju da to budu Galaxy Z Fold3, Z Flip3, Watch4, Watch4 Classic, Buds2 i Galaxy S21 FE 5G.

Scroll to Top