IZDVAJAMO: TOP 5 naslova za PS4 konzole trajno snižene cijene (Video)

Dok se PS5 gaming još stidljivo i sporadično probija na glavnu scenu, PS4 konzole i dalje dominiraju u cijelom svijetu. Novi PS4 naslovi će se i dalje objavljivati, uporedo sa onima za novu generaciju konzola. Odlična vijest je da je nekima od vrhunskih PS4 igara cijena trajno snižena.

3D BOX ovaj put izdvaja TOP 5 naslova za PS4 konzole kojima je cijena trajno snižena. Sve su to vrhunska ostvaranja koja svakako vrijedi imati u kolekciji. U nastavku predstavljamo svaki od ovih naslova, koji su sada znatno jeftiniji nego što su bili.

Need for Speed Hot Pursuit Remastered PS4

Ovo izdanje za PS4 konzole će te natjerati da osjetiš veliko uzbuđenje i nalete adrenalina dok si u potjeti ili bijegu pokazujući svoje najbolje vozačke vještine. Oslobodi svoj divlji osjećaj za brzinu kao odmetnik ili policajac u najboljim automobilima na svijetu. Pobijedi vrućinu ili obori kršioce zakona raspoloživim taktičkim oružjem u adrenalinskom, takmičarskom doživljaju trke. Ovo je vrhunsko izdanje tima Criterion Games i njihovog hvaljenog prvog ostvarenja Need for Speed. Igra je osvježena poboljšanom grafikom, multiplayer igrom na različitim platformama, uključujući i asinhrono nadmetanje zahvaljujući Autologu, te dodatnim sadržajem koji se može preuzeti.

Plants vs Zombies: Battle for Neighborville PS4

Dobrodošli u Neighborville gdje je sve dobro, osim što plamti novi ludi sukob između biljaka i zombija! Pripremite se za borbu između biljaka i zombija koji će vas odvesti do krajnjih granica Neighborville-a i natrag u ovom ludom ostvarenju za PS4 konzole. Novi nastavak šašave pucačine za više igrača iz studija EA sadrži i novi način igre. Sada možete da igrate protiv okruženja, a tu je i 6 načina igre ”igrač protiv igrača” (PvP) i borilačka arena. Naravno, i još mnogo toga. Ako ste voljeli Garden Warfare, ovo je igra koja će vas sigurno još više oduševiti.

Star Wars: Squadrons PS4

Star Wars: Squadrons, sa uzbudljivim VR elementima, donosi nova, autentična pilotska iskustva upravljanja zvjezdanim lovcima tokom borbi u prostranstvima svemira. Vežite se i osjetite adrenalin svemirskih borbi za sve igrače u prvom licu uz vašu eskadrilu. Piloti koji se angažuju ući će u kokpite zvjezdanih lovaca i iz Nove Republike i iz carske flote. U ovoj eksplozivnoj igri za PS4 konzole boriće se u strateškim svemirskim bitkama 5 na prema 5. Imate priliku da svog zvjezdanog lovca izmijenite, a sastav eskadrile prilagodite tako da odgovara različitim stilovima igre i srušite opoziciju. Piloti će trijumfovati kao tim i ispuniti taktičke ciljeve na poznatim i nikada ranije viđenim bojnim poljima.

UFC 4 PS4

UFC 4 je vrhunsko ostvarenje za PS4 konzole koje potpisuje studio EA SPORTS. U ovoj adrenalinskoj igri borac koji postaješ oblikovan je tvojim stilom borbe, dostignućima i ličnim osobinama. Razvijaj i prilagodi svoj lik kroz jedinstveni sistem napredovanja u svim modovima. Kreni od nepoznatog amatera do UFC superzvijezde u novom načinu karijere. Otkrij i istraži porijeklo borbenih sportova u dva posve nova okruženja: Kumite i The Backyard. Možeš i da izazoveš svjetske šampione u novim Blitz borbama ili online svjetskim prvenstvima kako bi postao neprikosnoveni prvak.

Death Stranding Standard Edition PS4

Od legendarnog tvorca igara Hidea Kojime na PS4 konzole stiže potpuno nova akciona pustolovina otvorenog svijeta. Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léo Seydoux i Lindsay Wagner su u glavnim ulogama Death Stranding igre koja definiše vlastiti žanr. Misteriozne eksplozije u bliskoj budućnosti prodrmale su svijet i time je započeo niz natprirodnih događaja poznatih pod imenom Death Stranding. Uz slom civilizacije pojavila su se stvorenja iz drugog svijeta koja preplavljuju velike regije i izazivaju masovno izumiranje čovječanstva. Sam Bridges kreće na putovanje po opustošenim predjelima u posljednjem pokušaju spasavanja čovječanstva od nadolazeće razorne sile koja prijeti da ga uništi…

Scroll to Top