3D BOX Otvorene prednarudžbe za FIFA 22 PS4 i FIFA 22 PS5 uz 10% popusta

FIFA 22 za PS4 i PS5 konzole u prodaji će se pojaviti 1. oktobra ove godine. Do tada, u 3D BOX-u imate priliku da u PRE-ORDER periodu rezervišete ove naslove uz popust od 10%. Kupovinom dolazeće FIFA igre u prednarudžbi, osim uštede osiguravate i njeno dobijanje čim stigne u prodaju.

EA Sports je potvrdio da FIFA 22 za obe PlayStation konzole donosi revolucionarno unapređenje i jedinstven korisnički doživljaj. HyperMotion gameplay tehnologija je najveća novost u ovoj igri za PS5 konzole, ocjena je većine upućenih u razvoj dolazeće igre ove ultrapopularne franšize.

U FIFA 22 igri, igrači su snimljeni u pravoj akciji na terenu i svi njihovi pokreti i akcije su prenijeti na igru. To bi, makar prema EA timu, trebalo da bude najveće unapređenje simulacije fudbala koje smo ikad mogli da iskusimo. HyperMotion gameplay tehnologija odrađena je upravo na travi, u timovima sa po 11 igrača. Tako se svaki djelić načina na koji igrači igraju prenosi u virtuelnu realnost. Osim pokreta, odrađena je i mimika lica, bolje snimanje izgleda igrača i druge pojedinosti.

Ove sezone FIFA 22 bi trebalo da donese i poboljšan duh svakog tima. Kretanje igrača bi, takođe, trebalo da bude kao na pravom terenu. Zahvaljujući novim tehnologijama pripremljeno je preko 4.000 potpuno novih animacija. Biće pojačan intenzitet utakmica, poboljšan odziv na prijem i šut lopte, a biće poboljšana i fizika igre. Taktička vještačka inteligencija dobija poboljšanja u domenu napada i odbrane i vremenom će biti nadograđivana u skladu sa navikama igrača i timova protiv kojih se igra.

PRE-ORDER narudžbe za FIFA 22 PS4 i FIFA 22 PS5 možete da obavite u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka, u 3D BOX shopu u Gradišci ili na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba.

Scroll to Top