Promotivnih 5 godina garancije na Samsung bijelu tehniku u 3D BOX-u!

Visokocijenjeni Samsung uređaji bijele tehnike u 3D BOX-u u prodaji su uz promotivnih 5 godina garancije. Promocijom i produženom garancijom stavlja se akcenat na pouzdanost, trajnost i nesporni visok kvalitet Samsung uređaja. Sad je, dakle, idelana prilika da se pod najpovoljnijim uslovima u godini nabave novi frižider, veš mašina, zamrzivač ili neki drugi uređaj bijele tehnike južnokorejskog brenda.

Uz 5 godina garancije, dodatnu pogodnost u ponudi bijele tehnike u 3D BOX-u predstavlja opcija jednostavne kupovine na rate. Naime, cijela procedura može da se završi na licu mjesta, u 3D BOX shopu u Tržnom centru Mercator Banjaluka. Više detalja o tom načinu uvijek može da se potraži na broj telefona 065/333-345. O načinima plaćanja i uslovima kupovine na rate na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba, navedena su detaljnja objašnjenja u kategoriji Kupi na rate.

3D BOX nudi veliki izbor bijele tehnike, a Samsung uređaji iz ove kategorije zauzimaju posebno mjesto. Samsung je, naime, jedan od najvećih svjetskih proizvođača bijele tehnike. Posljednjih godina ostvarili su veliki napredak u kvalitetu i inovativnosti svojih novih proizvoda. Samsung bijela tehnika danas predstavlja izuzetno bogat izbor kućanskih uređaja uz koje život postaje jednostavniji, bezbrižniji i mnogo kvalitetniji. Tome, naravno, svjedoči i ovaj promotivni period u kojem se navedeni uređaji kupuju uz 5 godina garancije.

Da biste iskoristili promotivni period uz 5 godina garancije možete da posjetite 3D BOX shop u TC Mercator Banjaluka ili 3D BOX shop u Gradišci. Iste pogodnosti možete da ostvarite i na web shopu 3D BOX-a. Otkrićete kvalitetan i raznovrstan program Samsung bijele tehnike koji može da zadovolji sve vaše potrebe. Pored pristupačnih cijena i navedenih promotivnih pogodnosti, na web shopu 3D BOX-a ćete pronaći i mnogo korisnih pratećih informacija o svakom proizvodu koji bi mogao da vas zanima.

Scroll to Top