U 3D BOX stigli najnoviji televizori top kvaliteta proizvedeni 2021.

Najnoviji ovogodišnji Samsung televizori, spektakularnog kvaliteta slike i zvuka, stigli su u redovnu ponudu 3D BOX-a. Riječ je o najnaprednijim modelima 4K UHD Smart televizora do sada. U mogućnosti su da ponude ubjedljivo najmoćniju 4K rezoluciju slike na poboljšanim Crystal i QLED ekranima.

Najnoviji modeli Samsung televizora ne donose poboljšanje samo u kvalitetu slike i zvuka. Sa njima se dobija i čitav niz novih, naprednih mogućnosti koje život čine ljepšim, sadržajnijim i uzbudljivijim. Sony i Samsung televizori proizvedeni 2021. najviše su odmakli na tom polju zahvaljujući obilatoj primjeni najnovijih tehnologija i vještačke inteligencije. Činjenica je da od tog revolucionarnog pravca kojim je krenula industrija televizora zaziru oni koji teže prihvataju brzi tehnološki razvoj. Međutim, kao i uvijek do sada, potrebno je samo malo vremena za prilagođavanje u načinu korišćenja tih novih uređaja. Prednosti koje oni pružaju su fantastične i u to svako brzo može da se uvjeri.

Tekuća godina definitivno će se smatrati prekretnicom u razvoju televizora, koji sada dobijaju nove pametne funkcije i proširenu ulogu u svakodnevnom životu ljudi. Zahvaljujući najnovijim tehnologijama, televizori vodećih svjetskih brendova, proizvedeni 2021. godine, donose posve nov kvalitet i mogućnosti. Uvođenjem vještačke inteligencije i mašinskog učenja u njihov rad, TV uređaji postaju multifunkcionalna platforma. Za razliku od starijih modela, ovi današnji korisnicima ne služe samo za opuštanje, zabavu i informisanje, već im nude i mogućnosti za ozbiljan rad, istraživanja i proširivanje raznih znanja.

Uz nove tehnologije i novi dizajn

Tri novija modela televizora sa prikazom scena na ekranima od kojih prvi ima astronauta, drugi Pariz a treći otvoreno more ekranima

Tehnička unapređenja koja donose televizori proizvedeni 2021. prati i njihov poboljšani dizajn. Sada su to uređaji jednostavnih tankih linija koji se savršeno uklapaju u svaki kućni ambijent. Kablovi su svedeni na minimum i jedva da su vidljivi, a zidni TV nosači olakšavaju izbor njihove pozicije u domu. Sve je u funkciji usmjeravanja pažnje korisnika na ekrane sa kristalno čistom i jasnom slikom. I najsitniji detalji postali su vidljivi čak i u najtamnijim ili najsvjetlijim scenama. Čak i najbrži pokreti sada se smjenjuju bez zamagljenja i zamućenja. Ovo je od naročite važnosti ljubiteljima gaminga koji će na ovakvim televizorima napokon moći da maksimalno uživaju u svojim omiljenim igrama.

Pored najnovijih modela Samsung i Sony televizora, 3D BOX nudi i veliki izbor TV uređaja drugih brendova kao što su Philips, VOX, Tesla i drugi. U ponudi su televizori za svačiji džep. Osim širokog izbora veličine ekrana televizora, kupci u 3D BOX-u mogu da biraju i način njihovog plaćanja. Posebno atraktivna je kupovina na rate koja se brzo i jednostavno realizuje na licu mjesta. Kupovina televizora na web shopu 3D BOX-a je takođe maksimalno pojednostavljena i apsolutno sigurna. Posebnu pogodnost predstavlja usluga sigurnog transporta televizora na adresu kupca i mogućnost njihovog plaćanja pouzećem.

Scroll to Top