3D BOX Ne propustite posljednje dane PRE-ORDER popusta na FIFA 22

PRE-ORDER period za kupovinu s popustom FIFA 22 igre za PS4 ili PS5 konzolu polako se bliži kraju. Do izlaska ove silno unaprijeđene igre EA Sports izdavača ostalo je još samo nekoliko dana. Već 1. oktobra ovaj naslov preplaviće prodajne rafe i izloge širom svijeta.

Da biste iskoristili PRE-ORDER popust i vrijedne bonuse, potrebno je da u 3D BOX-u rezervišete primjerak FIFA 22 prije 1. oktobra. U tom slučaju, kada nastupi 1. oktobar, bićete u prilici da odmah zaigrate ovu igru koja obećava vrhunski doživljaj.

Interesantno je da igrači koji imaju EA Play i Game Pass Ultimate već mogu da pristupe kompletnoj FIFA 22 igri i igraju je 10 sati do njenog zvaničnog izlaska. Ova verzija Early Access-a trajaće sve do 1. oktobra, a svi ačivmenti i progres koji napravite u toku tih 10 sati biće sačuvani. To znači da ćete moći da nastavite gdje ste stali kada se završi ovaj Early Access period, napominje Play! Zine. Pretplata za EA Play je dostupna na Xbox, PlayStation i PC platformama. To je jedini način da pristupite probnom periodu.

Play! Zine navodi i to da fudbalske igre nisu to što jesu bez odličnih numera koje se slušaju u meniju prije početka mečeva. To pravilo naročito poštuje FIFA 22 sa odličnom listom pjesama koja je osvježena i bogatija nego ikad. EA je sa ovogodišnjim FIFA izdanjem oborio rekord po broju numera u serijalu. U dolazećoj igri biće uključeno preko 120 pjesama koje će predstavljati 27 nacija. Od tog broja, 52 numere će biti potpuno nove sa novim ritmovima u ovoj fudbalskoj simulaciji.

Fanovi mogu očekivati numere umjetnika kao što su Chvrches, Glass Animals, Bakar, Hope Tala i brojni drugi. Volta Football ima preko 70 pjesama sa hip-hop i elektronskim ritmovima, kako bi se u najboljem svjetlu dočarao ulični fudbal na usijanom betonu. FIFA 22 izlazi 1. oktobra za PC, Playstation i Xbox sisteme, a muzičke numere možete već sada poslušati na Spotify platformi.

Scroll to Top