Prva velika jesenja promo akcija hit naslova za PS4 i PS5 konzole

Na početku ove sedmice u 3D BOX-u je pokrenuta prva velika jesenja promo akcija hit naslova za PS4 i PS5 konzole. Najbolje igre iz CD Projekt Red, Ubisoft i EA produkcije su na velikom sniženju koje traje do 17. oktobra. Ipak, neki naslovi će se po promotivnim cijenama prodavati do 10, a nevjerovatno realstična F1 2021 samo do 3. oktobra.

U ponudi 3D BOX-a je trenutno po brutalno sniženim cijenama preko 20 top naslova za posljednje dvije generacije PlayStation konzola. Najjači utisak svakako ostavlja nevjerovatno sniženje Cyberpunk 2077 PS4 igre koja je na aktuelnoj akciji samo 49 KM. Riječ je o fantastičnom ostvarenju CD Projekt Red-a, koji je od ranije čuven po legendarnoj The Wicher igri, mnogima najboljoj igri svih vremena. Uprkos početnim problemima koji su se javljali u Cyberpunk 2077 igri, naknadnim ažuriranjima je manje-više sve ispeglano. Ova promo akcija je savršena prilika da se u vašu privatnu kolekciju uvrsti igra čiji kvalitet uveliko nadilazi trenutnu cijenu.

Aktuelna promo akcija donosi još nekoliko vrhunskih ostvarenja po rekordno niskim cijenama. To je svakako i Watch Dogs Legion Resistance Edition Day1. Cijena ovog naslova i za PS5 i za PS4 konzole je sada samo 59 KM. Po istoj cijeni može da se nabavi i Just Dance 2021, takođe za PS4 i PS5 konzole. Još jeftinije igre trenutno su legendarne GTA V i Need For Speed Heat PS4, koje su sada samo po 49 KM. A za samo 45 KM možete da kupite Star Wars: Squadrons, The Sims 4 ili Plants vs Zombies Battle for Neighborville PS4.

Sve u svemu, aktulena promo akcija se ističe izuzetnim kvalitetom naslova na akciji kao i brutalno sniženim cijenama. Sve igre na sniženju pronaći ćete na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Omogućena je njihova jednostavna i apsolutno sigurna onilne kupovina, uz obezbijeđenu dostavu i plaćanje pouzećem.

Scroll to Top