Novi Philips televizori s primamljivim odnosom cijene i kvaliteta u 3D BOX-u

Philips je brend duge tradicije u proizvodnji modernih elektronskih uređaja vrhunskog kvaliteta, a među njima su, naravno, i Philips televizori. Međutim, iako po kvalitetu pripadaju samom svjetskom vrhu, televizori ovog brenda su često neopravdano zapostavljeni ili zanemareni. Iz tog razloga, u nastavku navodimo nekoliko čvrstih argumenata u prilog jedinstvenog, visokog kvaliteta Philips televizora.

Generalno gledano, Philips televizori se odlikuju veoma primamljivim odnosom cijene i kvaliteta. Brend je prepoznatljiv i po veoma bogatoj ponudi modela u velikom rasponu veličine ekrana, i u više cjenovnih klasa. S obzirom na to, svako je u mogućnosti da izabere Philips televizor kakav mu najviše odgovara. Tu naročito do izražaja dolazi i njihov nevjerovatno elegantni dizajn, koji se gotovo neprimjetno stapa s enterijerom u koji se unosi.

Jedinstveni Ambilight ugođaj koji pružaju samo Philips televizori

Ipak, ono što moćnije modele Philips televizora najjasnije izdvaja od konkurencije jeste njihova jedinstvena Ambilight tehnologija. To je, zapravo, posebno ambijentalno svjetlo koje boje sa ekrana prenosi u više pravaca na zid i u prostor iza i oko televizora. Takav jedinstveni svjetlosni ugođaj, koji gledanje svakog filma, serije, utakmice ili koncerta pretvara u prvorazredni praznični doživljaj, mogu da ponude samo Philips televizori! Poslije takovg iskustva, zaista ćete se zapitati kako ste ranije uopšte mogli da gledate TV bez ove čarobne svjetlosne tehnologije.

Iako su Philips televizori rijetko u prvom planu kad se traži novi TV, oni uvijek garantuju najpozitivnije korisničko iskustvo. SAPHI je, na primjer, brz i intuitivan operativni sistem koji upotrebu Smart TV-a kompanije Philips pretvara u pravi užitak. Uživaćete u odličnom kvalitetu slike i pristupu jasnom meniju utemeljenom na ikonicama. S lakoćom ćete upravljajti sadržajem i brzo se kretati do popularnih Philips Smart TV aplikacija među kojima su YouTube, Netflix i mnoge druge.

Philips TV s Ambilight osvjetljenjem koje u plavoj i zelenoj boji sa ekrana prelazi na zid u pozadini

Dolby Vision i Dolby Atmos tehnologije na Philips Smart TV uređajima stvaraju kinematografsku sliku i zvuk. Podrška za vrhunske Dolby formate zvuka i slike znači kako će HDR sadržaj koji gledate izgledati i zvučati fantastično realistično. Bez obzira na to da li je u pitanju najnovija televizijska serija ili Blu-Ray disk, moći ćete uživati u kontrastu, osvjetljenosti i bojama koje odražavaju originalnu zamisao režisera. Slika će biti praćena jasnim, detaljnim i prostornim zvukom.

Uz kupljeni Philips OLED TV 65″, manji Philips TV gratis

Još prije nekoliko godina Philips televizori su se isticali izuzetno oštrom slikom i naročito punim, okružujućim zvukom. Aktuelni 4K UHD modeli, proizvedeni 2019, 2020. i ove godine, dostigli su novi, zapravo najviši nivo kvaliteta slike i zvuka. Philips OLED televizori s Ambilight tehnologijom će vas zapanjiti svojom punom, apsolutno prirodnom slikom i kompletnim ugođajem koji upotpunjava ambijentalni light show. Njihova cijena, doduše, nije tako povoljna za naš prosječni standard, ali u 3D BOX-u je u toku akcija u kojoj se TV može dobiti i na poklon.

Naime, svaki kupac Philips Android OLED TV-a 65OLED805, s Ambilight tehnologijom, na poklon dobija Philips TV s ekranom od 43 inča. Isti TV na poklon dobijaju i kupci Philips Android OLED TV-a 65OLED935, takođe sa Ambilight tehnologijom. Da bi ova ponuda bila potpuno neodoljiva, tokom akcije na kupljene televizore daje se i produžena garancija, ukupno 5 godina. Ova akcija u 3D BOX-u potrajaće samo do isteka postojećih zaliha.

Scroll to Top