PRE-ORDER naslovi Far Cry 6 i Back 4 Blood za PS4 i PS5 donose uštedu i bonuse

Aktuelni PRE-ORDER naslovi, Far Cry 6 i Back 4 Blood za PS4 i PS5 konzole, donose uštedu i bonuse. U 3D BOX-u uštedu ostvarujete tako što ćete ove igre kupiti u pretprodaji i preuzeti čim stignu na tržište. A Far Cry 6 stiže u prodaju već 7. oktobra tako da nije ostalo još mnogo vremena za ostvarenje uštede i osvajanje specijanog bonusa. Back 4 Blood takođe uskoro stiže u prodaju, tako da za uštedu i bonuse u pretprodaji ima vremena do 12. oktobra.

Far Cry 6 je najnoviji nastavak legendarne franšize koji uvodi igrače u adrenalinski svijet moderne gerilske revolucije. Upoznaćete Yaru, tropski raj zamrznut u vremenu i igrati kao Dani Rojas, lokalni Yaranac koji postaje gerilski borac za oslobođenje nacije. Pridruži se revoluciji i bori se protiv tiranskog režima diktatora Antóna Castilla i njegovog sina tinejdžera Diega. Njima su život udahnule holivudske zvijezde Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad) i Anthony Gonzalez (Coco). Pored cijene FAR Cry 6 snižene za 10%, PRE-ORDER donosi i atraktivan The Libertad Pack bonus.

U igri Back 4 Blood, već od 12. oktobra, pridruži se ratu protiv Riddena u uzbudljivoj saradničkoj pucačini u prvom licu. Za ovo ostvarenje zaslužni su tvorci čuvene franšize Left 4 Dead. Domaćini opasnih parazita nekad su bili ljudi, a sada su se pretvorili u užasavajuća stvorenja koja proždiru sve ono što je ostalo od civilizacije. Kako je na kocki opstanak cijelog ljudskog roda, ti i prijatelji imate zadatak da prijeđete u napad protiv neprijatelja, istrijebite Riddene i preuzmete kontrolu nad svijetom.

Probijajte se kroz dinamičan, ali opasan svijet u saradničkoj priči za četiri igrača u kojoj samo zajedničkim djelovanjem možete preživjeti u misijama koje postaju sve teže. Igraj s najviše tri prijatelja online ili uživaj sam i predvodi svoj tim u borbama. Koristeći PRE-ORDER pogodnosti, već danas, a najkasnije do 12. oktobra, ovaj naslov možete da rezervišete uz 10% popusta i dobijanje atrkativnih bonus sadržaja. Taj bonus sadrži skinove za oružje Fort Hope Elite, M4 karabin, Uzi SMG, Sačmaricu S70 i RPK LMG.

Požurite do 3D BOX-a u TC Mercator Banjaluka ili na web shop 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba i iskoristite PRE-ORDER beneficije. Far Cry 6 i Back 4 Blood su spektakularno dobre igre i biće vam još draže ako ih obezbijedite po nižoj cijeni i uz bonuse koji upotpunjavaju doživljaj.

Scroll to Top