Top ponuda zamrzivača koji će vam olakšati sortiranje i očuvanje zimnice

Već po tradiciji, u periodu smo godine kada se priprema zimnica, a taj posao ne treba počinjati bez dobrog zamrzivača. Meso, povrće, voće, sokovi, salate i druge prehrambene namirnice pripremljene kao zimnica, najbolje se čuvaju u dobrom zamrzivaču ili škrinji. Jednako kao što je važna kvalitetna priprema hrane koja će se koristiti tek u narednim mjesecima, važan je i izbor uređaja u kojoj će ona stajati zamrznuta.

3D BOX je kreirao fantastičnu ponudu kombinovanih frižidera, samostalnih zamrzivača, škrinja i tzv. ladičara najčuvenijih svjetskih brendova. Poseban kvalitet i mogućnosti pružaju Tesla i Bosch zamrzivači u kojima će zimnica sasvim sigurno zadržati svježinu i prvobitni kvalitet. Takvu vrstu čuvanja hrane u zamrznutom stanju obezbjeđuju najnovije tehnologije primjenjene na uređajima navedenih brendova. Pored toga, Tesla zamrzivači i škrinje dolaze uz velikih 5 godina garancije. Garancija na Bosch zamrzivače je 2 godine. Međutim, njemački standard kvaliteta je sam po sebi najčvršća garancija dugotrajnog i sigurnog korišćenja njihovih uređaja.

Sve vrste zamrzivača iz ponude 3D BOX-a odlikuju se velikom i postojanom funkcionalnošću. Sve su to modeli nove generacije koji obezbjeđuju efikasnije i ekološko hlađenje. Takođe, držaće željenu nisku temperaturu više od 30 sati u slučaju nestanka električne energije. Ponuda je dovoljno raznovrsna da svako može pronaći zamrzivač kapaciteta koji želi.

Pored zamrzivača, kao što smo već pomenuli, 3D BOX nudi i izuzetno veliki izbor kombinovanih frižidera. Oni, takođe, imaju značajan kapacitet komora za duboko zamrzavanje, koje su uglavnom odvojene posebnim vratima. Samsung kombinovani frižideri u 3D BOX-u se do kraja godine prodaju s produženom garancijom koja se proteže na ukupno 5 godina. Uz navedene pogodnosti, kao i mogućnost kupovine na rate ili online kupovine, 3D BOX je postao najbolje mjesto u BiH za kupovinu bijele tehnike.

Scroll to Top