3D BOX Black Friday popusti na PS4 i PS5 naslove i druga sniženja do 70%

Ovogodišnji Black Friday popusti u 3D BOX-u počeli su brutalnim sniženjem velikih hit naslova za PS4 i PS5 konzole. Zatim su velikim Black Friday sniženjem obuhvaćeni i neki televizori i uređaji bijele tehnike. U narednim danima, povodom Black Friday vikenda koji počinje 26. novembra, doći će do velikih sniženja i drugih proizvoda. Najniže cijene u godini obuhvatiće mnoge artikle iz bogatog asortimana 3D BOX-a, a popusti idu i do 70%.

Između ostalog, veliki Black Friday popusti u 3D BOX-u obuhvatiće uređaje moderne elektronike, bijele tehnike, kućanske aparate, televizore i drugo. Biće to najniže cijene i period najisplativije kupovine u godini. Pored PS4 i PS5 naslova koji su već na Black Friday sniženju, nove, rekordno niske cijene obuhvataju i određene modele televizora, električnih trotineta i uređaja bijele tehnike.

Iako su Black Friday popusti tek počeli, proizvodi koji su već na sniženju moći će da se kupe samo do isteka zaliha. Pored PlayStation igara, na Black Friday sniženju su i probrani modeli električnih trotineta najpoznatijih svjetskih brendova. Uz ove trotinete po rekordno niskim cijenama, spremno i poletno ćete dočekati svaki novi lijep i ugodan dan. A bićete, naravno, spremni i za narednu sezonu u kojoj će električni trotineti ponovo preplaviti gradske ulice.

Black Friday popusti u 3D BOX-u obuhvataju i moderne ugradbene rerne koje će se savršeno uklopiti u svaku kuhinju. Na velikom popustu su trenutno i veš mašine, frižideri i usisivači, a uskoro i drugi uređaji koji doprinose komfornom životu. Posjetite 3D BOX shop u TC Mercator Banjaluka i po rekordno niskim cijenama nabavite ono zbog čega ste prethodnih mjeseci štedili. Kupovina je još jednostavnija iz udobnosti vlastitog doma. Dovoljno je da posjetite web shop 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba i u kategoriji Promo akcije kliknite na Black Friday. Otvoriće vam se kompletna ovogodišnja Black Friday ponuda vrhunskih proizvoda po rekordno sniženim cijenama.

Scroll to Top