BLACK FRIDAY Veliki Samsung televizori na rekordnom sniženju u 3D BOX-u

Samsung televizori na novembarskom Black Friday sniženju u 3D BOX-u u ponudi su po najnižim cijenama u godini. Riječ je o probranim Crystal i QLED modelima televizora proizvedenim ove ili prošle godine. Odlikuju se savršenom slikom u 4K UHD rezoluciji i fantastičnim Dolby Atmos zvukom.

Black Friday je jedinstvena prilika da se po najpovoljnijoj cijeni u godini nabavi novi veliki televizor oplemenjen najnaprednijim novim tehnologijama. Samsung televizori iz Black Friday ponude 3D BOX-a su veličine ekrana od 43 inča do 75 inča. Pretvoreno u centimetre, to znači da im je dijagonala od 109 cm do ogromnih 190 cm. U nastavku predstavljamo top televizore kompanije Samsung koji su na velikom Black Friday popustu u 3D BOX-u.

Samsung Smart TV 43″, Crystal, 4K UHD, AU8072, Model 2021

Samsung Smart TV 43”, iz serije AU8072, model je Crystal UHD 4K televizora proizvedenog 2021. godine za živopisnu i kristalno jasnu boju na najtanjem Samsung profilu. Vjerodostojne boje na ovom izuzetnom televizoru velikog ekrana rađaju se u čistom stanju, sa finim kristalom, tako da ćete osjetiti sve nijanse kao što je i zamišljeno u moćnoj 4K rezoluciji. Glatki pokreti za jasnu sliku na ekranu dijagonale 109 cm pružiće vam sasvim novo, poboljšano iskustvo gledanja bilo kojeg sadržaja.

Samsung Smart TV 50, Crystal, 4K UHD, TU7022

Samsung UE50TU7022 je Smart televizor proizveden 2020. godine i dolazi s moćnim Crystal Display ekranom. Pojačan je Crystal 4K procesorom za najupečatljiviju i najčistiju 4K UHD rezoluciju. Za nenadmašan kvalitet slike u današnje vrijeme dobio je podršku najnaprednijih tehnologija kao što su HDR10+, HLG, Mega Contrast, PurColor i UHD Dimming. Boje i svi detalji na kristalno jasnoj slici ovog televizora dizajnirani su za najimpresivnije korisničko iskustvo. U tako čistu, duboku i živopisnu sliku na ovom nevjerovatnom TV-u ćete se jednostavno utopiti s osjećajem da ste uronili u samu scenu.

Samsung Smart TV 55″, 4K UHD, AU7172, Model 2021

Samsung Smart TV iz serije AU7172 je fantastičan televizor sa Crystal 4K procesorom i nevjerovatno tankim ramom, proizveden 2021. godine. Boje na ovom televizoru dijagonale ekrana 139 cm precizno su podešene za živopisnu, vjerodostojnu sliku. Zahvaljujući tankom, elegantnom okviru, ekran djeluje još veći. Ovaj televizor stvoren je za pametno 4K iskustvo kako poručuju iz kompanije Samsung. PurColor tehnologija čini da gledanje filmova izgleda kao da ste uronili u samu filmsku radnju. Snažna 4K Upscaling tehnologija omogućava da dostignete 4K rezoluciju za svaki sadržaj koji volite.

Samsung Smart TV 55″, QLED, 4K UHD, Q60AA, Model 2021

Samsung Smart TV 55”, iz serije Q60AA, model je televizora proizvedenog 2021. godine, koji pruža savršeno sjajnu i dugotrajnu boju s kvantnim tačkama. Dolazi s pametnijim i još bržim 4K procesorom. Optimizacijom tonova boja dovodi do poboljšanog kontrasta i njegovog šireg raspona u filmskoj skali. Kvantni HDR donosi detalje i kontrast, pa tako možete doživjeti punu snagu svake slike. Prevazilaženjem vodećih standarda, dinamičko mapiranje tonova HDR10+ stvara dublje crne nijanse, živahnije slike i detalje koji uvijek prolaze. Kod ovog televizora primijetićete da on zahvaljujući automatskom režimu niske latencije odmah reaguje na vaše komande.

Samsung Smart TV 65″, 4K UHD, AU7172, Model 2021

Samsung Smart TV pod oznakom AU7172 ima uglađen i elegantan dizajn koji privlači najčistijom slikom. Izrađen u minimalističkom stilu, omogućava gledanje iz svakog ugla. Zahvaljujući tzv. bezgraničnom dizajnu postavlja nove standarde. Kablovi ovog televizora se mogu fino prikriti da ne prave nered što će pružiti besprekoran izgled ovom moćnom TV uređaju. Ne zaboravite da na ovom televizoru imate i Tap View funkciju koja omogućava takozvano preslikavanje filmova ili muzike sa mobilnog telefona na televizor.

Samsung Smart TV 70″, Crystal, 4K UHD, AU8072, Model 2021

Samsung Smart TV 70” iz serije AU8072, model je Crystal UHD 4K televizora proizvedenog 2021. godine za živopisnu i kristalno jasnu boju na najtanjem Samsung profilu. Glatke pokrete za jasnu sliku obezbjeđuje Motion Xcelerator tehnologija. 4K UHD TV nadmašuje regularni FHD sa 4 puta više piksela i pruža očima oštru i jasnu sliku. Sada možete vidjeti čak i sitne detalje u sceni. Sasvim jasno ćete vidjeti i tamne i svijetle nijanse u svakoj sceni. Visoki dinamički raspon (HDR) povećava raspon nivoa svjetlosti na ovom TV uređaju pa tako možete uživati u nevjerovatnom spektru boja i svim vizuelnim detaljima čak i u najtamnijim scenama.

Samsung Smart TV 70″, 4K UHD, AU7172, Model 2021

Samsung Smart TV iz serije AU7172 je fantastičan televizor sa Crystal 4K procesorom i nevjerovatno tankim ramom, proizveden 2021. godine. Boje na ovom televizoru dijagonale ekrana 177 cm, precizno su podešene za živopisnu, vjerodostojnu sliku. Snažna 4K Upscaling tehnologija omogućava da dostignete 4K rezoluciju za svaki sadržaj koji volite. Takođe ćete doživjeti više vjerodostojnih izražavanja boja zbog sofisticirane tehnologije mapiranja boja. Glatke pokrete za jasnu sliku na ovom televizoru obezbjeđuje fantastična Motion Xcelerator tehnologija.

Samsung Smart TV 65″, QLED, 4K UHD, Q60AA, Model 2021

Samsung Smart TV 65” iz serije Q60AA, model je televizora proizvedenog 2021. godine, koji pruža savršeno sjajnu i dugotrajnu boju s kvantnim tačkama. Dolazi s pametnijim i još bržim 4K procesorom. Optimizacijom tonova boja dovodi do poboljšanog kontrasta i njegovog šireg raspona u filmskoj skali. Tu je i Object Tracking Sound Lite (OTS Lite), virtuelni zvuk koji prati akciju. 3D Surround zvuk sa Samsung virtuelnim zvukom na gornjem kanalu omogućava potpuno uživanje u zvučnom iskustvu.

Samsung Smart TV 75″, Crystal, 4K UHD, AU8072, Model 2021

Samsung Smart TV 75” iz serije AU8072, model je Crystal UHD 4K televizora proizvedenog 2021. godine za živopisnu i kristalno jasnu boju na najtanjem Samsung profilu. Vjerodostojne boje na ovom izuzetnom televizoru velikog ekrana dijagonale 190 cm rađaju se u čistom stanju, sa finim kristalom, tako da ćete osjetiti sve nijanse u moćnoj 4K rezoluciji, kao što je i zamišljeno. Televizor je opremljen Tap View funkcijom. Preslikavanje filmova ili muzike sa svog mobilnog telefona na TV uređaj je jednostavno i lako poput dodira.

Scroll to Top