Novi premijum modeli velikih Sony OLED televizora u Black Friday ponudi 3D BOX-a

Najnoviji Sony Bravia televizori velikih OLED ekrana stigli su u 3D BOX i dodatno začinili već bogatu Black Friday ponudu. Trenutne cijene ovih premijum modela televizora beskompromisnog kvaliteta znatno su niže od redovnih. Tokom Black Friday popusta, na svakom od ovih Sony televizora može da se uštedi u prosjeku oko 500 KM.

Vrhunac atraktivne ponude čine ovogodišnji Sony Bravia XR Google televizori, prvi u svijetu s implementiranom kognitivnom inteligencijom. Zahvaljujući genijalnom Cognitive Processor XR-u, slika i zvuk dostižu posve novi nivo. Navedeni Sony procesor razumije kako ljudi vide i čuju, te pruža potpuno novi doživljaj uz koji ćete se u cijelosti uživjeti u scenu. Kognitivna inteligencija na Sony Bravia XR televizorima omogućava vam da kino doživljaj prenesete u svoj dom. Postignuto savršenstvo slike i zvuka ipak ne bi bilo moguće bez nenadmašnih OLED ekrana. Uz pomoć TRILUMINOS tehnologije kompanije Sony, ti ekrani omogućavaju istinski savršenu 4K sliku sa potpuno prirodnim bojama i sjenama.

Na Bravia XR 4K OLED televizorima ekran je ujedno i zvučnik. Tako je zvuk precizno usklađen s onim što je na ekranu za potpuno prožimajući doživljaj. Sve što gledate na Bravia XR televizoru čuje se u pravom surround zvuku. XR Surround stvara okružujući zvuk koji dopire sa strana i okomito. Black Friday ponudu premijum Sony televizora u 3D BOX-u čine sljedeći modeli:

Sony Bravia XR Smart TV 65 inch, OLED, 4K UHD, Serija A80J (Google TV)

Sony BRAVIA Smart tv 65A80JCEP

Sony Bravia XR Smart TV iz serije A80J pripada novoj generaciji televizora s kognitivnom inteligencijom, koji će vam omogućiti da kino doživljaj prenesete u svoj dom! Uživaćete u sjajnom kontrastu na najboljem OLED-u s dubokom, prirodnom i stvarnom slikom. Revolucionarni Cognitive Processor XR koristi analizu ljudske perspektive za unakrsnu analizu i optimizaciju stotina hiljada elemenata u tren oka. Ta tehnologija uz jedinstvenu OLED ploču reprodukuje čiste tamne nijanse i isto tako čiste najsvjetlije slike. Napredna tehnologija zvučnika ekrana, uz Sony Cognitive Processor XR, svaki izvor pretvara u prožimajući doživljaj zvuka…

Sony Bravia XR Smart TV 55 inch, OLED, MASTER serija A90J (Google TV)

Sony BRAVIA Google tv 55A90JCEP

Sony Bravia XR MASTER TV iz serije A90J pripada novoj generaciji najnaprednijih televizora s kognitivnom inteligencijom. Uz ovaj fantastični televizor, koji skuplja priznanja iz cijelog svijeta za vanserijski kvalitet, uživaćete u zabavi na potpuno novi način, uz savršenu harmoniju slike i zvuka. Sony Bravia XR MASTER OLED TV je savršen za PlayStation 5. Osmišljen je tako da bi bio savršeno kompatibilan s PS5 konzolama. Bravia XR i PS5 zajedno pružaju nevjerovatan doživljaj prožimajuće slike i zvuka zbog kojeg ćete se osjećati kao da ste usred akcije. I ovaj televizor je, naravno, savršeno kompatibilan sa najnovijom generacijom PlayStation konzola.

Sony Bravia Smart TV 85 inch, 4K UHD, Serija X85J

Sony BRAVIA Smart tv 85X85JCEP

Sony Bravia Smart TV iz serije X85J stvoren je da biste uživali u novom nivou prikaza boja na ogromnom ekranu dijagonale 215 cm, uz 4K HDR koji reprodukuje suptilne razlike sjena i nijansi. Stvarne boje i ekran od 120 Hz pružaju uglađeniji, čistiji i realističniji doživljaj zabave. Moćni 4K HDR procesor X1 koristi napredne algoritme da bi smanjio šumove i pojačao detalje. Uz još čistiji 4K signal, sve što gledate bliže je 4K rezoluciji i ima prirodnu boju i kontrast. Sony televizori sa širokim gamutom boja i jedinstvenim algoritmom TRILUMINOS PRO mogu prepoznati boju od zasićenosti i nijansu od svjetline da bi reprodukovali prirodne tonove u svakom detalju. Uživaćete u bojama koje su vjernije onima u stvarnom svijetu.

Sony Bravia XR Smart TV 65 inch, OLED, MASTER serija A90J (Google TV)

Sony BRAVIA Google tv 65A90JCEP

Sony Bravia XR OLED TV iz MASTER serije A90J takođe pripada novoj generaciji televizora s kognitivnom inteligencijom. Uz XR OLED Contrast Pro kod ovog fantastično moćnog televizora, svjetlina se prilagođava za istaknutije svijetle i dublje tamne nijanse. Detalji se više ne gube ni u tamnim ni u svijetlim područjima. Uživaćete u uzbudljivom doživljaju gledanja na najboljem velikom televizijskom ekranu na svijetu. Jedinstvena tehnologija optimizacije ambijenta, sa senzorima svjetlosti i boja, automatski prilagođava sliku i zvuk vašem okruženju. Uz široku lepezu tehnologija koje zadržavaju namjeru autora, uključujući Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced i Dolby Vision, ovaj televizor reprodukuje svu dramu i uzbuđenje koje je režiser zamislio. Ima i podršku za Calman, pa ga autori mogu koristiti i tokom produkcije.

Scroll to Top