3D BOX Ne propustite produženu Black Friday ponudu pametnih satova

Odličan izbor kvalitetnih pametnih satova po Black Friday cijenama još ćete pronaći u 3D BOX-u. Po sniženim cijenama u ponudi su Xiaomi Band 6 i više Samsung Galaxy Watch modela zadivljujućeg dizajna i velikih mogućnosti. Pametni satovi i fitness trackeri danas su najpraktičniji personalni nosivi uređaji, nastali primjenom najnaprednijih tehnologija. Svi ovi uređaji iz ponude 3D BOX-a obiluju korisnim aplikacijama popunjavajući praznine koje ne mogu da pokriju drugi pametni uređaji.

U današnje digitalno doba pametni sat postaje najbolji čovjekov prijatelj i asistent. Kvalitet pametnih satova, kakve u ponudi ima 3D BOX, potvrdiće vam to već poslije nekoliko dana njihovog korišćenja. Jednostavni su za nošenje i korišćenje što će vam vrlo brzo postati i te kako draga navika. Čim upoznate ogromne praktične mogućnosti svog novog uređaja oko ručnog zgloba, shvatićete da ste zakoračili u novo digitalno doba.

Višestruka uloga pametnog sata

Pametni sat će analizirati kvalitet vašeg sna i na vrijeme vas buditi kako nikad ne biste kasnili. Diskretno će vam davati korisne savjete, preporuke i uputstva. Pomoću ugrađenog GPS-a i kompasa orijentisaće vas u prirodi ili u novom gradu i navoditi ka određenom cilju. Zahvaljujući ugrađenom NFC čipu, plaćaće vaše račune u trgovini ili restoranima. U društvu ili na sastancima više nećete biti nekulturni zbog prekomjernog gledanja u ekran vašeg smartfona. Sve što je na vašem telefonu, imaćete i na displeju pametnog sata osjetljivom na dodir, na svom ručnom zglobu. Odlika pametnih satova je da vam direktno sa ručnog zgloba prenesu sva važna obavještenja, informacije i poruke.

Pored prikazivanja tačnog vremena, temperature, vremenske prognoze, telefonskih poziva i poruka, pametni satovi i fitness trackeri iz ponude 3D BOX-a će vam precizno izmjeriti kilometražu koju ste prešli u šetnji, džogingu ili vožnji biciklom. Pružiće vam, takođe, uvid u potrošnju kalorija tokom vježbanja i brzinu otkucaja srca pri manjim ili većim naporima. Oni koji su već otkrili prednosti pametnih satova uglavnom se slažu da su izuzetno korisni. Pametni satovi su definitivno našli svoje mjesto u svakodnevnoj upotrebi, uveliko olakšavajući današnji život. Iako po načinu funkcionisanja, zbog ugrađenih kompjuterskih čipova, raznih programa i aplikacija, imaju sličnosti sa pametnim telefonima, njihova upotreba je mnogo sofisticiranija i uveliko nadopunjava nedostatke smartfona.

Istražite Black Friday ponudu pametnih satova u 3D BOX-u i profitirajte na njihovoj sniženoj cijeni i nespornom kvalitetu.

Scroll to Top